VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie@vvannen.nl

Nieuws en verslagen

Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten

Annen neemt ook dit jaar weer deel aan het kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten. De eerste wedstrijd wordt woensdag 19 december gespeeld om 19.00 uur tegen Tynaarlo.

Interview Jappie Tiersma op tweenul.nl

ANNEN – Nummer 82 in de reeks van clubmens, een onderwerp waarin er aandacht is voor mensen die op wat voor manier dan ook betrokken zijn bij hun club. Dit keer een gesprek met Jappie Tiersma (59), die sinds 1980 betrokken is bij de vv Annen.

Klik hier voor het volledige interview op tweenul.nl

Teamindeling zaalcompetitie jeugd

Op zaterdag 15 december zal de zaalcompetitie starten voor de teams van  JO8 t/m JO13-2 (excl. JO13-1). In de zaal wordt met 5x5 gespeeld (i.p.v. veld 6x6) en daarnaast zijn er de afgelopen maanden spelertjes bijgekomen. Dit is de reden dat er een extra JO8 team toegevoegd is en we voor deze leeftijdsklasse een herindeling hebben gedaan van de JO8 met aanvulling uit de JO7. De overige teams blijven ongewijzigd voor de zaalcompetitie. De indeling voor de JO8 teams in de zaal is als volgt:
JO8-1:
Leiders: Jarno Warners en Gerard van Eerden
Spelers:  Twan Alting, Damian de Leu, Sterre Moek, Sepp Boschma, Tim van Eerden, Tim Kors, Giel Warners, Marin Mulder
JO8-2:
Leiders: Menno Buwalda en Jeroen Schrage
Spelers: Jesse Hof, Ties Langbeek, Jarno Koops, Stef van Klaveren, Jesse Raap (JO7), Jop Schrage (JO7), Lars Buwalda (JO7)

Begin volgend jaar zullen we opnieuw kijken naar de indeling van de JO8 voor de voorjaarscompetitie.

Veldtrainingen winterstop

In verband met sinterklaasavond vervalt de veldtraining  op woensdag 5 december voor de gehele jeugd (JO7 t/m JO19). Voor de JO7/8 & kabouters zal de training verplaatst worden naar maandag 3 december.
De laatste veldtraining is op woensdag 14 december.
De trainingen zullen weer starten op maandag 7 januari
De zaaltrainingen zullen volgens aangeleverd schema doorgaan

JO14-1 Kampioen!

JO14-1 is zaterdag 24 november kampioen geworden! Gefeliciteerd!

IMG-20181124-WA0032.jpg

IMG-20181124-WA0033.jpg

Rabo Jeugdtoernooi 2019

Beste leiders.... save the date....15 juni 2019 Rabo jeugdtoernooi van de vv Annen voor alles onder de JO 13; dus de oude F, E en D!
Nadere info volgt

Voetbalquiz