VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie@vvannen.nl

Nieuws en verslagen

Geen training JO9 op donderdag

Aanstaande donderdag 9 november is er geen training voor JO9 ivm vrije inloop op de basisschool.

Uitslag klaverjasavond 3 november

Klik hier voor de uitslag van de klaverjasavond

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

Afgelopen maandag avond werd er voor de derde keer de finaleavond gehouden in de Rabobank Clubkas Campagne. Samen met 336 ander verenigingen en stichtingen deed Annen mee om zo veel mogelijk stemmen te winnen onder de leden van de Rabobank. Wij zijn hierin derde geworden en hebben hiervoor een check van ruim 1100,- Euro mogen ontvangen. We zijn als club hier ontzettend blij mee en het bestuur wil dan ook via deze weg iedereen bedanken die op VV Annen heeft gestemd!!

Jeugdjournaal op bezoek bij v.v. Annen

Het jeugdjournaal was vanmiddag op ons sportpark. Kijk dus vanavond om 19.00 uur op NPO 3 en zie wat onze jeugd te vertellen had.

Klik hier voor een link naar de uitzending: (+/-12e minuut)

Geen training JO9 en JO7 ivm Zuidlaardermarkt

In verband met de Zuidlaardermarkt is er dinsdag 17 oktober geen training voor JO9 en JO7 jeugd.

Op donderdag 26 oktober is er geen training voor JO9 jeugd in verband met de herfstvakantie.

Uitslag klaverjasavond 6 oktober

Klik hier voor de uitslag van de klaverjasavond

Zuidlaarderbollen te koop in voetbalkantine

Er zijn nog een heel aantal Zuidlaarderbollen over na de verkoop van afgelopen vrijdagavond. Ze zijn dit weekend te koop in de voetbalkantine voor 5 euro per stuk.