VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie@vvannen.nl

Nieuws en verslagen

Zaalschema JO7, JO9 en JO11 jeugd

Voor de JO9 jeugd geldt dat wanneer er vrijdags zaaltraining is, de veld training van donderdag vervalt.

Klik hier voor het zaalschema voor de JO7, JO9 en JO11 jeugd.

Sportplaatjesactie jeugd

Onderstaande brief zal ook nog via de mail naar de jeugdleden worden verstuurd, maar wegens technische problemen is dat vandaag niet mogelijk gebleken.

In het voorjaar van 2018 is de winkeliersvereniging van Annen, Veelzijdig Annen, weer voornemens een sportplaatjes spaaractie te organiseren. Het is de bedoeling dat iedereen die boodschappen/aankopen in Annen doet bij elke aankoop sportplaatjes krijgt. Op deze sportplaatjes staan foto’s van ieder individueel lid van een sportclub uit Annen (VV Annen, HVA, TC Annen, SV Annen). In het geval van VV Annen gaat het om elk jeugdlid van onze vereniging (JO7 tot en met JO19) Het is de bedoeling om alle teams compleet te verzamelen en zo het hele boek vol te krijgen. Wij vinden dit een enorm leuk idee en zouden het ook leuk vinden als ieder jeugdlid van onze vereniging mee kan doen!

Voor deze actie moeten wij ieder jeugdlid individueel op de foto zetten in rood VV Annen tenue. Dit willen wij a.s. zaterdag 11 november doen. Alle teams ,uit en thuis, kunnen zich voor of na (hierover wordt nog gecommuniceerd met de leiders) hun wedstrijd melden bij onze fotostand in rood VV Annen shirt. Leiders graag in hun rode jas (om deze reden kan het zijn dat uw kind iets later thuis is dan u normaal gesproken zou verwachten).

Graag zouden wij van de ouders die liever niet willen dat hun kind meedoet aan deze sportplaatjesactie vóór vrijdag 8 december bericht willen hebben op één van onderstaande mailadressen of telefoonnummers. Wij zorgen dan dat de foto van uw kind wordt verwijderd uit ons bestand.

Met vriendelijke groet,

Meerjan Bots, 06-30302418 meerjan@albertbots.nl
Gea Bloemert,  06-83202390 gbloemert@live.nl
Regina Reitsema, 06-55358708 reginareitsema@gmail.com
Ina Mulder, 0624547450 beheer@vvannen.nl

Uitslag klaverjasavond 3 november

Klik hier voor de uitslag van de klaverjasavond

Jeugdjournaal op bezoek bij v.v. Annen

Het jeugdjournaal was vanmiddag op ons sportpark. Kijk dus vanavond om 19.00 uur op NPO 3 en zie wat onze jeugd te vertellen had.

Klik hier voor een link naar de uitzending: (+/-12e minuut)

Uitslag klaverjasavond 6 oktober

Klik hier voor de uitslag van de klaverjasavond

22e Voetbalkamp F en E jeugd geslaagd!

Voetbalkamp2017.jpg

Wij (Dennis, Femmie, Tieme) willen alle sponsoren, vrijwilligers, leiders, kinderen en verder iedereen die dit voetbalkamp mogelijk maakte hartelijk bedanken! Dat geld uiteraard ook voor René maar hem willen wij even in het bijzonder noemen. René Hegge maakt de komende editie geen deel meer uit van de organisatie. Hij heeft besloten te stoppen en zich te concentreren op de andere activiteiten voor de VV Annen. Daarom willen wij zeggen; René bedankt!

Klik hier voor het hele verslag en de teamfoto's.

Contractverlenging hoofdsponsor d'Anner Oele

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat het contract met onze hoofdsponsor café Restaurant d'Anner Oele wederom met een jaar is verlengd. De jarenlange prettige samenwerking gaan we dus voorzetten en we zijn de familie Boers hiervoor zeer dankbaar.