VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie.vvannen@gmail.com

Annen 1 - FC Groningen

anner-oele.jpg

Logo_Dekker_VF.jpg

Nieuws en verslagen

Donateur of Club van 50

Wilt u vv Annen steunen als donateur of als lid van de club van 50, kijk dan hier voor informatie.

Gezocht: voetballers 7x7 voetbal 45+

Annen is op zoek naar voetballers die dit najaar en volgend voorjaar ons 7x7 team 45+ willen versterken. Lijkt het je leuk om een aantal keer per jaar op de vrijdagavond op gepast niveau een balletje te trappen, meld je dan aan bij Henk Steenge: hsteenge@hotmail.com of 06-28841966

Voetbalkamp weer succes!

Groepsfoto.JPG
In het weekend van 26 en 27 augustus stroomde het voetbalveld van VV Annen weer vol met jonge talenten. Er waren ruim 80 pupillen van de E en F teams met hun leiders aanwezig om van het 21e voetbalkamp weer een succes te maken. Het weer zat natuurlijk erg mee, de leiders waren enthousiast en het belangrijkste; de kinderen hebben genoten. Dit alles dankzij een groot aantal sponsoren te weten: COOP, drogisterij Alldro, bakkerij Pots,  Martens groente- en fruitspeciaalzaak, slagerij Aling, Veelzijdig Annen en de supportersvereniging van VV Annen. We willen alle leiders, sponsoren, Jenny en Carin van de kantine en de VV Annen bedanken voor het mogelijk maken van dit super geslaagde voetbalkamp.

René, Dennis, Tieme en Femmie

Kijk hier voor de teamfoto's

Ophalen kleding en ballen

Beste leiders van onze jeugdteams

De kleding en overige materialen voor de jeugdteams voor het aankomende seizoen kan woensdag 17 augustus tussen 19.00 en 20.00 uur afgehaald worden bij de kantine.
De eerste beker wedstrijden staan voor een paar teams alweer gepland voor 20 augustus as.

Mocht je deze avond niet kunnen dan het verzoek om contact met Jannes Bruins op te nemen om een ander tijdstip te plannen, tel 06-46204591.

Klaverjascompetitie 2016-2017

Ook in het komende seizoen zal er weer een klaverjascompetitie worden georganiseerd. Aan deze competitie kan iedereen die de vv Annen een warm hart toedraagt deelnemen. U kunt een keer of meer keren een klaverjasavond, in onze kantine bezoeken. Wilt u deelnemen aan de competitie,  dan verwachten wij u op minstens 6 van de 8 te organiseren avonden.
Klik hier voor de data van de speelavonden.

Indeling senioren 2016-2017

Indeling senioren veldvoetbal

Hier kunnen jullie de indeling van de senioren vinden die volgend gaan voetballen op het veld. We komen volgend jaar weer uit met 6 elftallen.

Er zijn een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd, maar grote veranderingen zijn er niet. Indien er onjuistheden op de lijst staan neem dan contact op met Henk Steenge op 06-28841966 of hsteenge@hotmail.com

Wij wensen jullie een prettige vakantie toe en alvast een plezierige start van het nieuwe seizoen.

Klik hier voor de indeling van de senioren 2016-2017

Voor alle leiders en trainers

Alle trainers en leiders van het afgelopen seizoen en ook het komende seizoen worden dinsdagavond 31 mei om 19.30 uur verwacht in de kantine (ook als dit betekent dat een training niet kan doorgaan). Alleen als je echt niet kunt, horen wij dat graag. We rekenen op jullie!