VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie@vvannen.nl

Nieuws en verslagen

Zaaltrainingen jeugd

Klik hier voor het schema voor de zaaltrainingen voor de jeugd.

VV Annen onderling toernooi

Op zondag 25 november en 9 december vindt het jaarlijks VV Annen onderling toernooi plaats in de sporthal van Annen.
Op 25 november van 09:00 - 11:15 uur spelen JO-7 t/m JO-9. Van 11:30 - 14:00 uur spelen JO10 en JO-11. De teams spelen in gemengde samenstelling tegen elkaar.
 Op 9 december van 09:00 uur - 11:15 uur spelen JO13 en van 11:30 - 14:00 uur spelen JO14 en JO15 in gemengde samenstelling tegen elkaar.

Dames 7x7 najaarskampioen

Het dames 7x7 team is najaarskampioen geworden!

Dames 7x7 najaarskampioen.JPG

Van harte gefeliciteerd !

Instuif vrijdag

Komende vrijdag 16-11 is voorlopig de laatste instuif training.
Dit i.v.m. de start van de zaaltrainingen op 23-11-2018.

Uitslag klaverjassen 2 november

Klik hier voor de uitslagen

Wist u dat

De wedstrijd van B2 eindigde afgelopen zaterdag in 1-2. De eerste overwinning waar Thijs Bruins zijn 3e goal scoorde en hij hier mee topscoorder is en meer heeft gescoord dan de spits van FC Groningen.

Een mooi moment bij de wedstrijd acv tegen annen 0-14.Bij een 0-3 tussenstand in het voordeel van annen kregen we een penalty tegen. Deze werd op schitterende wijze gestopt door Mathieu Wijninga.

Stijn Middel naar de kant moest voor een bijzonder verzorgingsmoment... zijn handschoen zat vast gehaakt aan zijn beugel:

Vader en zoon Middel.png

JO8 ‘langs de zijlijn’...

Zaterdag 3 november stond alweer de 5de competitiewedstrijd van JO8-1 gepland, wij zijn dus precies op de helft! In alle vroegte stonden onze meiden en jongens van JO8-1 een klein beetje te bibberen maar vol enthousiasme aan de start van de uitwedstrijd tegen Stadskanaal. Helaas was Sepp afwezig door de griep, en was Jesse dit keer uitgeroosterd. Maar met onze eigen ‘Filippo Inzaghi’ Tim K. in de spits, onze stormrammen van meiden (Sterre en Marin) op de vleugels gingen we er weer vol voor. Tim van E. als stille goalgetter was weer goed voor een paar goaltjes, Twan ronde met links een fraai opgezette aanval af vol in de bovenhoek en Damian peunde na de wedstrijd weer ouderwets zijn penalty erin! Giel en Ties, onze keepers van vandaag, hadden helaas voor hun maar goed voor het team weinig te doen, er is geen enkel schot van de tegenstander op doel gelost door het goede verdedigen van onze Toppers! Eindstand 0-11!

Op naar de thuiswedstrijd tegen GVAV komende zaterdag, de enige partij die JO8-1 tot nu toe onterecht verloren heeft. Dus tijd voor revanche!