VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie.vvannen@gmail.com

Annen 1 - FC Groningen

anner-oele.jpg

Logo_Dekker_VF.jpg

Nieuws en verslagen

De verrichtingen van Jessica Jurg

Bij v.v. Annen begonnen als keepster, lees nu hoe het Jessica vergaat aan de University of Hartford via http://www.hartfordhawks.com/news/2017/7/26/womens-soccer-throwbackthursday-jessica-jurg.aspx

Training dames team komend seizoen

Het dameselftal traint vanaf volgend seizoen op de maandag- en woensdagavond vanaf 20.00 uur. Albert Bots zal de dames op deze avonden gaan trainen. We zijn voor de zaterdag op zoek naar een leider en grensrechter. Greet stopt, na dit jaren met plezier te hebben gedaan! Lijkt het je leuk en vooral gezellig, de dames voor, tijdens en na de wedstrijd te begeleiden, meld je dan aan bij Henk Steenge via hsteenge@hotmail.com of 06-28841966 (een duo is wenselijk).

Gezamenlijk vertrek naar FC Groningen

Voor de wedstrijd FC Groningen CF Granada vertrekken we gezamenlijk vanaf d'Anner Oele om 15.45 met de bus. De bestelde kaarten zullen in de bus worden verstrekt.

FC Groningen - CF Granada

FC Groningen bedankt vv Annen  hartelijk  voor het gastvrije ontvangst bij de oefenwedstrijd.
Als blijk van waardering stellen zij gratis kaarten beschikbaar voor het bestuur- en  vrijwilligers van vv Annen voor de wedstrijd FC Groningen-CF Granada op zaterdag 22 juli aanvang 17.00 uur in het Noordlease stadion.
Een heel mooi gebaar. Wie hier naar toe wil moet dit even kenbaar maken via beheer@vvannen.nl
Wij kunnen dan aangeven hoeveel personen van onze kant naar deze wedstrijd gaan en dan zorgt Groningen ervoor dat de kaarten hier zijn.
Wellicht kan er gezamenlijk een vertrek vanaf de parkeerplaats worden geregeld rond ca. 15.30 uur.
Laat dus z.s.m. weten als je hier naar toe wilt.

Vrijwilligers bedankt!

We kunnen terugkijken op een prachtige wedstrijddag vv Annen - FC Groningen. Mooi weer, heel veel bezoekers, een geweldige line-up van onze jeugd alsmede de inzet van onze ballenjongens en uiteraard een mooie wedstrijd voor onze club. Maar dit alles kunnen we niet realiseren zonder vrijwilligers en we hadden er gisteren heel veel. Wij willen dan ook iedereen bedanken die zich op welke manier dan ook heeft ingezet om deze wedstrijd mogelijk te maken. Zonder vrijwilligers geen voetbal! Iedereen ontzettend bedankt!!!!

nieuwe indeling voor de JO15

In verband met nieuwe aanmeldingen, enkele dispensaties en het doorschuiven van spelers is er toch een mogelijkheid ontstaan om 3 - JO15 teams te maken i.p.v. 2 teams met heel veel spelers.

Kijk hier voor uitleg en de nieuwe indeling naar 3 teams JO15.

vv Annen speler naar FC Groningen Jeugdopleiding

M Speelman.jpg

vv Annen jeugdspeler Marco Speelman maakt komend seizoen de overstap naar de jeugdopleiding van FC Groningen. Trainer Jordi Hoogstrate overhandigt bij het afscheid een cadeau aan Marco.

vv Annen wenst Marco veel succes bij FC Groningen!