VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie@vvannen.nl

Nieuws en verslagen

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE

De RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE is van start gegaan.

De Rabobank Clubkas Campagne houdt in dat Rabobank Assen & Noord-Drenthe € 150.000 verdeelt onder de aangemelde vereniging in het werkgebied van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Ook wij, de V.V. Annen doet mee aan deze unieke actie van de Rabobank!
Van 4 t/m 19 september 2018 mogen Leden van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe stemmen op hun favoriete club die deelneemt aan de Rabobank Clubkas Campagne.
Alle leden die vóór 1 augustus 2018 lid waren van de Rabobank krijgen vlak voor 4 september een stemkaart per post in huis. Op deze stemkaart staat een unieke persoonlijke code waarmee je 3 stemmen kan uitbrengen. Je mag maximaal 2 stemmen aan onze club geven, de 3 de stem kun je uitbrengen op een andere club, maar dat hoeft niet per sé.
Je kunt vanaf 4 september stemmen via www.rabobank.nl/assen-nd

Als project / bestedingsdoel hebben wij renovatie/nieuwbouw
kleedkamers ten bate van jeugd/meisjes voetbal

Dus bent u Lid van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe, breng
dan uw stem uit op onze club, V.V. Annen!!

Bent u nog géén lid en wilt u volgend jaar óók stemmen? Ga dan naar www.rabobank.nl/assen-nd en vraag het gratis lidmaatschap aan onder tabblad “Lid worden”.

Training overige senioren

Vanaf donderdag 23 augustus begint de training voor de overige senioren om 20.00 uur.

Openstellen kunstgrasveld

We zullen in de resterende tijd van de schoolvakantie het kunstgrasveld openstellen voor de jeugd, zodat zij in de middag hierop kunnen voetballen. 's Avonds zal het kunstgrasveld dan weer worden afgesloten. We willen hiermee de jeugd de kans geven gebruik te maken van het kunstgras, maar willen de overlast, rommel, het stukmaken van goaltjes door hierop te klimmen, glasscherven e.d. voorkomen. Wij zullen dit als een proef zien en hopen hiermee schade en ergenis te kunnen voorkomen. Als iedereen laat zien goed met deze regels om te kunnen gaan, kan het wellicht een vervolg krijgen. Verpest het dus niet voor jezelf of voor anderen!

Kleding en materialen

Beste leiders

De kleding en overige materialen voor jullie team voor het aankomende seizoen kan maandag 13 augustus a.s. tussen 19.30 en 20.30 uur afgehaald worden bij de kantine. Mocht je deze avond niet kunnen dan het verzoek om iemand anders (bijv. ouder) te vragen de kleding te halen. Mocht de kleding op deze avond niet gehaald zijn dan kan contact op worden genomen met Meerjan Bots 06-30302418 om een afspraak te maken wanneer de spullen gehaald kunnen worden.

Informatie avond 4 september

Zoals ieder jaar organiseert de jeugdcommissie aan het begin van het seizoen een informatieavond voor de leiders/trainers/coördinatoren van de jeugd. Deze wordt gehouden op dinsdagavond 4-9-2018 om 20.00 uur in de voetbalkantine.

Ben je komend seizoen betrokken als leider/(hoofd)trainer/coördinator, dan zien we je graag deze avond. Bestaande maar ook nieuwe informatie wordt dan gedeeld.

Seizoensafsluitingen

Als seizoensafsluiting heeft de jongste jeugd tegen hun ouders gevoetbald. Klik hier voor een sfeerimpressie.

JO13 is gaan wadlopen, klik hier voor een sfeerimpressie.

JO17 is ook gaan wadlopen, klik hier voor een sfeerimpressie.

Training jeugd vanaf week 33

Vanaf week 33 (13 augustus) zullen de trainingen voor de jeugd weer starten. De trainingstijden zijn als volgt:

Op maandag en woensdag:

17:30 - 18:30 uur: JO7, JO8, JO9, JO10 en JO11

18:30 - 19:30 uur: JO13.

18:30 - 19:45 uur: JO14 en JO15

19:30 - 21:00 uur: JO17 en JO19

De training voor JO13 start in week 34.