VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie@vvannen.nl

Nieuws en verslagen

Instuiftraining

Vanaf vrijdag 7 september is er weer instuif training.

JO7-JO13 van 16.00 – 17.00 uur
Vanaf JO14 van 17.00 – 18.00 uur

Aanbieding trainings set RUCHTI

Onze sponsor RUCHTI heeft de volgende aanbieding samengesteld voor VV Annen:

setdeal.png

Voetbalkamp 2018

Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september heeft het jaarlijkse voetbalkamp voor de jongste jeugd weer plaatsgevonden.  JO7 t/m JO11 verzamelde zich vrijdagochtend op het sportpark ‘De Hofakkers’. Hier waren de avond ervoor door de leiders en vrijwilligers reeds de slaaptenten opgezet. De hele vrijdag werd er om de punten gestreden in allerlei spellen die met voetballen te maken hadden. ’s Avonds werd er genoten van de enorme hoeveelheid pannenkoeken die de ouders hadden gebakken en langsgebracht bij de kantine. Na het eten gingen JO7, JO8 en JO9 naar de brink en JO10 en JO11 naar het bos voor een spel levend stratego. Uiteraard werd de vrijdag traditioneel afgesloten met een fanatiek spel bingo. Hierna was het de bedoeling dat de kinderen gingen slapen, wat ze uiteraard netjes deden…… De leiders en organisatie gingen de dag evalueren wat nog de nodige tijd in beslag nam.
Op zaterdagmorgen waren sommige kinderen al voor dag en dauw in de benen om verstoppertje te spelen waarna er gezamenlijk werd ontbeten. Hierbij was het al een stuk rustiger in de kantine dan tijdens het eten op vrijdag. Vervolgens gingen de jongens en meiden het veld op om een mixtoernooi te voetballen. Dit was de laatste activiteit van een prachtig voetbalkamp. Het weer was overdag heerlijk. In de tent ’s nachts schijnen sommige leiders het nog wel wat fris te hebben gehad.
Toen de ouders al reeds het park op stroomden werd de prijsuitreiking gedaan van de spelletjes van de vrijdag. Na de prijsuitreiking ging iedereen moe maar voldaan weer naar huis.
De organisatie van het voetbalkamp wil alle sponsoren, vrijwilligers, leiders, kinderen en verder iedereen die dit voetbalkamp mogelijk maakte hartelijk bedanken!

Klik hier voor alle teamfoto's.

Training overige senioren

Vanaf donderdag 23 augustus begint de training voor de overige senioren om 20.00 uur.

Openstellen kunstgrasveld

We zullen in de resterende tijd van de schoolvakantie het kunstgrasveld openstellen voor de jeugd, zodat zij in de middag hierop kunnen voetballen. 's Avonds zal het kunstgrasveld dan weer worden afgesloten. We willen hiermee de jeugd de kans geven gebruik te maken van het kunstgras, maar willen de overlast, rommel, het stukmaken van goaltjes door hierop te klimmen, glasscherven e.d. voorkomen. Wij zullen dit als een proef zien en hopen hiermee schade en ergenis te kunnen voorkomen. Als iedereen laat zien goed met deze regels om te kunnen gaan, kan het wellicht een vervolg krijgen. Verpest het dus niet voor jezelf of voor anderen!

Kleding en materialen

Beste leiders

De kleding en overige materialen voor jullie team voor het aankomende seizoen kan maandag 13 augustus a.s. tussen 19.30 en 20.30 uur afgehaald worden bij de kantine. Mocht je deze avond niet kunnen dan het verzoek om iemand anders (bijv. ouder) te vragen de kleding te halen. Mocht de kleding op deze avond niet gehaald zijn dan kan contact op worden genomen met Meerjan Bots 06-30302418 om een afspraak te maken wanneer de spullen gehaald kunnen worden.

Informatie avond 4 september

Zoals ieder jaar organiseert de jeugdcommissie aan het begin van het seizoen een informatieavond voor de leiders/trainers/coördinatoren van de jeugd. Deze wordt gehouden op dinsdagavond 4-9-2018 om 20.00 uur in de voetbalkantine.

Ben je komend seizoen betrokken als leider/(hoofd)trainer/coördinator, dan zien we je graag deze avond. Bestaande maar ook nieuwe informatie wordt dan gedeeld.