VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie@vvannen.nl

Nieuws en verslagen

Annen 4 kampioen!

Annen 4 heeft gisteravond met 2-1 thuis gewonnen van de directe concurrent Tynaarlo en daarmee het kampioenschap in de wacht gesleept. Een prachtige prestatie en wij feliciteren de spelers en staf van Annen 4 van harte met het behaalde kampioenschap!.

Welk team verkocht de meeste loten

Nieuw dit jaar was de teamactie bij de verkoop van loten voor de jaarlijkse verloting van VV Annen. Het team dat de meest loten verkoopt wint een team BBQ op de club. Er waren een aantal teams die al heel snel veel loten verkochten en massaal nieuwe boekjes bij de leiders opvroegen. Vanaf de eerste dagen was het al een nek aan nek race tussen twee aan elkaar gewaagde teams. En hoewel er teams waren die meer dan 20 boekjes verkochten, bleken de winnende teams zelf meer dan 30 boekjes te kunnen verkopen. Met het minimale verschil van 1 verkocht boekje bleven ze de concurrentie ver voor. Het gaat hier om de leeftijdgenootjes van JO 11-1 en JO 11-2.
En omdat het verschil zo klein is, hebben we besloten dat beide teams gewonnen hebben.
Zowel JO 11-1 als 11-2 winnen de BBQ!
Alle spelers van beide teams willen we dan ook van harte feliciteren met deze topprestatie. En zeker ook de overige teams waar soms meer verkocht is dan dat er spelers in het team zitten. Super gedaan allemaal!

De leiders van JO 11-1 en 11-2 kunnen contact opnemen met Ivo om een datum af te spreken voor de BBQ.

Namens het bestuur nogmaals gefeliciteerd!!

JO17-1 heeft het kampioenschap nog in het vizier

Wie goed voetbal wil zien, moet eens een kijkje nemen bij Annen JO-17 1. De jongens, voorheen de B-junioren, spelen week na week de pannen van het dak. Afgelopen zaterdag werd in Drachten vakkundig afgerekend met koploper VV Drachten: 3-6.
Klik hier voor het mooie verslag geschreven door Alfred Meester

Uitslag trekking verloting

Klik hier voor de uitslag van de trekking

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Bij velen is het vast al bekend dat 25 mei a.s. de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht is. Een vereniging heeft uiteraard persoonsgegevens nodig om een lid te kunnen aanmelden, maar we vragen nooit meer data dan nodig is. We willen hier graag transparant over zijn en momenteel zijn we bezig om alles inzichtelijk te maken. Het lijkt ons goed dat jullie weten dat dit onze aandacht heeft.

Teamindeling JO-7 t.m JO-11 seizoen 2018/2019

Voor de JO7, JO8, JO9, JO10 en JO11 zijn de indelingen voor het volgende seizoen bekend. Deze indeling is gemaakt namens het jeugdbestuur met medewerking van hoofdtrainers, trainers, coördinatoren en leiders op basis van het indelingsbeleid welke door het jeugdbestuur is vastgesteld: link naar teamindeling

Daarnaast is bijgevoegd documentatie van de KNVB betreffende de spelregels en organisatie van de 6x6 (JO8, JO9, JO10) en 8x8 (JO11) spelvormen. Deze infographic zullen we tevens inlijsten en bij de kantine van vv Annen ophangen.

Spelplezier

Wedstrijdvorm 6x6

Wedstrijdvorm 8x8

Trekking loterij opgeschort

Vanwege de meivakantie zijn een aantal leiders en spelers op vakantie. Hierdoor zijn niet alle verkochte boekjes tijdig retour ontvangen. We verplaatsen de trekking daarom naar vrijdag 11 mei tijdens het voetbaltoernooi van de Sport- en spelweek. Alle leiders en spelers, die nog boekjes in hun bezit hebben, kunnen deze op vrijdag tussen 12.00 en 13.00 uur inleveren in de kantine. Voor vragen kun je contact opnemen met Ivo Dijkema (06-15870910). De trekking vindt om 13.30 uur plaats in de bestuurskamer.