VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie.vvannen@gmail.com

Annen 1 - FC Groningen

anner-oele.jpg

Logo_Dekker_VF.jpg

Nieuws en verslagen

Training 4 mei overige senioren

I.v.m. de dodenherdenking begint de training voor de overige senioren om 20.30 uur.

14 mei laatste thuiswedstrijd met feestelijke afsluiting

De laatste thuiswedstrijd Annen - Wildervank is 14 mei a.s. Vooraf zal er een jeugdwedstrijd worden gespeeld en na afloop is er live optreden van de band Rits. Er is ook een opblaasbare pannakooi aanwezig, de broodjes hamburger zijn geregeld en kom dus naar het sportpark om het seizoen feestelijk af te sluiten.

Afsluiting 7x7 12 mei a.s.

12 mei a.s. is de afsluiting van de competitie 7x7 op ons sportpark. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur. Kom gezellig langs, bekijk de wedstrijden en aansluitend gezellig even nazitten met een hapje en een drankje!

Uitslag trekking verloting

Vanmorgen is de trekking verricht van de verloting. Dhr. Anjo van Wely was hierbij aanwezig en heeft de trekking van de hoofdprijzen verricht.
De meeste lotenboekjes zijn verkocht door Ruben Hollander en hij is de winnaar geworden van het v.v. Annen trainingstenue. Super gedaan Ruben, gefeliciteerd!! Dineke zal contact met jou opnemen.
De gewonnen prijzen kunnen worden afgehaald bij Dineke Stokker,
Wilgendijk 4, tel. 06-11912867
Iedereen alvast van harte gefeliciteerd met de gewonnen prijzen!
Klik hier voor de uitslag van de trekking.

Training E, D, C en B2

Voor E, D, C en B2 is er wel training op maandag 24 april, woensdag 26 april is er geen training. Instuif op vrijdag 28 april gaat door.

Inleveren loten

Het gaat erom spannen wie de meeste loten verkoopt en dus een mooi v.v. Annen tenue gaat winnen. De tijd dringt, dus denken jullie er allemaal om dat de loten worden verkocht en de boekjes voor 23 april worden ingeleverd?!

Vrijwilligers en Maatschappelijke stage

Vrijwilligers (Maatschappelijke stage) gezocht voor het Rabo Jeugdtoernooi op zaterdag 10 juni.

Het toernooi is dit jaar op 1 dag voor de F, E en D jeugd.
De werkzaamheden worden verdeeld over 3 dagdelen ('s morgens, 's middags en 's avonds)
Start vrijwilligerswerkzaamheden om 8.30 uur, 13.00 uur en 17.00 uur.

Aanmelden kan bij Femmie Mulder: borckerveld@home.nl