VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie.vvannen@gmail.com

Annen 1 - FC Groningen

anner-oele.jpg

Logo_Dekker_VF.jpg

Nieuws en verslagen

Trainingen in Haren verzorgd door Schalke 04

De club uit Duitsland die bij veel mensen tot de verbeelding spreekt. Waar spelers als Mesut Özil, Manuel Neuer en Julian Draxler hun opleiding hebben genoten. En waar Klaas-Jan Huntelaar nog steeds zijn kunsten laat zien!
Schalke 04, "De koningsblauwen" een van de grootste voetbalclubs uit Duitsland komt van 24 tot en met 26 april naar Haren!

Deelnemers gaan 2 dagen trainen als een echte Schalke 04 speler! Er komen trainers van Schalke 04 en tot slot gaan de deelnemers met een touringcar naar Duitsland om het stadion en de trainingsvelden van Schalke 04 te bekijken. Met de busreis kunnen ouders/verzorgers, broers en zussen ook mee naar Gelsenkirchen!
Hieronder nog een link met een reportage van de Belgische TV! Moet je eens kijken hoe gaaf!

Wilt u meer informatie zie dan de link hieronder:

Uitslag klaverjasavond 7 april 2017

Klik hier voor de uitslag van de klaverjasavond van 7 april 2017.

Contractverlenging hoofdsponsor d'Anner Oele

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat het contract met onze hoofdsponsor café Restaurant d'Anner Oele wederom met een jaar is verlengd. De jarenlange prettige samenwerking gaan we dus voorzetten en we zijn de familie Boers hiervoor zeer dankbaar.

Klaverjasvond 7 april 2017

Vrijdag 7 april is de achtste en daarmee de laatste klaverjasavond van het seizoen 2016-2017.
Aan het einde van deze avond zullen de winnaars van dit seizoen bekend worden en bijbehorende prijzen worden uitgereikt.
We beginnen zoals gewoonlijk om 20:00 uur.

U weet het: lage inleg, smakelijke prijzen en vooral gezelligheid!

Lammert Rademaker

Hedenavond ontvingen wij het trieste bericht dat Lammert Rademaker is overleden. Lammert was erelid van onze vereniging en wij zullen daarom morgen bij onze thuiswedstrijd hier op gepaste wijze bij stil staan. Wij wensen de familie ontzettend veel sterkte voor de komende tijd.

Feestavond

Feestavond VV Annen 2017.jpg

Wees welkom om de 1e editie van de VV Annen Masters of Darts. Als afgevaardigde uit jouw elftal strijd je - in koppels - tegen bijvoorbeeld het 5e, het 1e of Dames 1. Er liggen prijzen klaar voor het foutst verklede team, de meest spectaculaire opkomst en uiteraard gaat de winnaar er met de titel VV Annen Master of Darts vandoor!
Vrijdagavond 31 maart, vanaf 20.00 starten we met de eerste rondes en in een sfeervol clubcafé d’Anner Oele zal dit leiden tot de apotheose van deze avond…..de Finale! Onder muzikale begeleiding en niet gehinderd door de schoonheid van de dartbabes zullen de gladiatoren met hun dartpijlen ten tonele verschijnen. Een spektakel dat je niet wilt missen!!
Geef dan ook per direct jouw dart toppers, 2 per seniorenelftal (plus A1) op via een app naar 0615870910 (Ivo) en ga in training. Je wilt dit toch niet verliezen……

Veendam 1894 1 - Annen 1

Zondag 12 maart wordt om 14.00 uur de wedstrijd Veendam 1894 1 - Annen1 gespeeld. De bus vertrekt vanaf d'Anner Oele om 12.30 uur.