VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie@vvannen.nl

Nieuws en verslagen

Interview Marco Speelman

Middels het Amateurconvenant werkt FC Groningen samen met amateurverenigingen in Noord-Nederland. Deze samenwerking is gericht op de gezamenlijke voetbalbeleving en om het voetbalniveau in Noord-Nederland te verbeteren. Wezenlijk onderdeel van het Amateurconvenant is de Regionale Voetbal Opleiding. Afgelopen jaar heeft FC Groningen een speler van VV Annen opgenomen in de jeugdopleiding. Dit is Marco Speelman.
FC Groningen heeft Marco geïnterviewd om iets te vertellen over zijn oude club, VV Annen.

Het interview kun je hier lezen.

Klaverjasavond 2 maart

Klaverjasavond  vrijdag 2 maart 2018
Vrijdag 2 maart 2018 is de zevende klaverjasavond van het seizoen 2017-2018.
Zoals gewoonlijk beginnen we om 20:00 uur.
En u weet het: lage inleg en smakelijke prijzen!

Spelavond JO11

Afgelopen zaterdag hebben de 0 11 jeugd hun spelavond gehouden in de kantine.
De opkomst was goed en de jeugd heeft genoten. Alle medewerkers (spelers B2 en D1 en Marianne, Jordi en Jan) dank.

Klik hier voor een sfeerimpressie

Start instuif 16 februari

De instuif voor de jeugd start 16 februari weer.  Voor JO9 en JO11 begint dit om 16u, de overige teams beginnen om 17u.

Sfeerimpressie spelavond 0 13-1 en 2.

Klik hier voor een korte sfeerimpressie van de spelavond voor jeugd onder 13-1 en 2.

Kampioenschap in zaal JO8-1

JO8-1 is zaterdag 3 februari kampioen is geworden in de zaal. In Sportcentrum Kardinge in Groningen versloegen zij in hun laatste wedstrijd in een rechtstreeks duel de andere titelkandidaat (GRC Groningen JO8-1) met 3-1! Daarmee was het kampioenschap een welverdiend feit!

Uitslag klaverjasavond 2 februari

Klik hier voor de uitslag van de klaverjasavond van 2 februari