Voetbalkamp 2017 verslag en foto's

Gepubliceerd door Kees op 04 september, 2017

Helaas is het 22ste voetbalkamp weer ten einde. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 september hebben de kinderen, leiders, vrijwilligers en organisatie er weer een gezellig en leerzaam evenement van gemaakt. Op vrijdag zijn we gestart met 70 kinderen van de JO-9 en JO-11 teams. Eerst zijn er de hele dag voetbal gerelateerde spellen gedaan om vervolgens de heerlijke pannenkoeken, die door de ouders gebakken waren, aan te vallen. Want je verbrand natuurlijk wel wat energie op zo’n dag! Daarna werd het tijd om voor de JO-9 om op de brink en voor de JO-11 in het bos een vriendschappelijke veldslag te leveren in de vorm van levend stratego. Afsluitende activiteit was uiteraard de bingo. O ja, de kinderen moesten ook nog slapen....... Een moment voor de leiding om op adem te komen en de dag te evalueren. Dat nam de nodige tijd in beslag.

Zaterdag was iedereen alweer voor dag en dauw op om in de ochtend een mixtoernooi te spelen. Deze activiteit vormde de afsluiting van een prachtig voetbalkamp dat dit jaar onder perfecte weersomstandigheden verliep. Niet te warm en niet te koud alhoewel de nacht frisjes was.

Met voor zowel kinderen als leiders een pak slaapgebrek onder de arm hebben we het kamp afgesloten. Maar niet zonder een prijsje uit te reiken aan degene die de spellen het beste uitgevoerd hadden.

Wij (Dennis, Femmie, Tieme) willen alle sponsoren, vrijwilligers, leiders, kinderen en verder iedereen die dit voetbalkamp mogelijk maakte hartelijk bedanken! Dat geld uiteraard ook voor René maar hem willen wij even in het bijzonder noemen. René Hegge maakt de komende editie geen deel meer uit van de organisatie. Hij heeft besloten te stoppen en zich te concentreren op de andere activiteiten voor de VV Annen. Daarom willen wij zeggen; René bedankt!

JO-9 3

JO-9 3.jpg

JO-9 2

JO-9 2.jpg