JO8 ‘langs de zijlijn’...

Gepubliceerd door Kees op 07 november, 2018

Zaterdag 3 november stond alweer de 5de competitiewedstrijd van JO8-1 gepland, wij zijn dus precies op de helft! In alle vroegte stonden onze meiden en jongens van JO8-1 een klein beetje te bibberen maar vol enthousiasme aan de start van de uitwedstrijd tegen Stadskanaal. Helaas was Sepp afwezig door de griep, en was Jesse dit keer uitgeroosterd. Maar met onze eigen ‘Filippo Inzaghi’ Tim K. in de spits, onze stormrammen van meiden (Sterre en Marin) op de vleugels gingen we er weer vol voor. Tim van E. als stille goalgetter was weer goed voor een paar goaltjes, Twan ronde met links een fraai opgezette aanval af vol in de bovenhoek en Damian peunde na de wedstrijd weer ouderwets zijn penalty erin! Giel en Ties, onze keepers van vandaag, hadden helaas voor hun maar goed voor het team weinig te doen, er is geen enkel schot van de tegenstander op doel gelost door het goede verdedigen van onze Toppers! Eindstand 0-11!

Op naar de thuiswedstrijd tegen GVAV komende zaterdag, de enige partij die JO8-1 tot nu toe onterecht verloren heeft. Dus tijd voor revanche!