In verband met nieuwe aanmeldingen, enkele dispensaties en het doorschuiven van spelers is er toch een mogelijkheid ontstaan om 3 - JO15 teams te maken i.p.v. 2 teams met heel veel spelers.

Dat betekent, dat de oude JO15-2 wordt verdeeld over 2 teams en er vanuit JO15-1 enkele spelers naar de nieuwe JO15-2 zullen gaan.

Tevens wordt er een schema gemaakt, waar per wedstrijd minimaal 1 en waar nodig 2 spelers van JO15-1 meegaan met JO15-3 en of 2

JO15-1 zal bestaan uit 15 spelers en JO15-2 uit 12 en JO15-3 uit 11.

Dat JO15-1 uit 15 spelers bestaat heeft o.a. te maken met het feit dat zij eerste klasse spelen en dus minimaal met 14 spelers op stap zouden moeten.

We proberen tevens om JO15-2 en 3 in dezelfde klasse te krijgen.

Uiteraard is het zo, dat spelers moeten laten zien, dat zij terecht in JO15-1 zijn ingedeeld en datzelfde geldt natuurlijk ook voor JO15-2. Spelers uit de lagere teams (JO15-2 en 3), die blijk geven van kwaliteit, gepaard gaand met een grote dosis inzet tijdens de wedstrijd en op de training, maken zeker kans om in aanmerking te komen voor JO15-1.

We zullen dus het hele jaar door blijven kijken naar de inzet, trainingsopkomst en kwaliteit van alle spelers en op basis van deze gegevens, waar nodig, wisselingen door te voeren.

Kijk hier voor de nieuwe indeling.

Klaas Pot
Technisch coördinator afd. jeugd vv Annen

kapot@ziggo.nl