RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE

Gepubliceerd door Kees op 03 september, 2018

De RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE is van start gegaan.

De Rabobank Clubkas Campagne houdt in dat Rabobank Assen & Noord-Drenthe € 150.000 verdeelt onder de aangemelde vereniging in het werkgebied van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Ook wij, de V.V. Annen doet mee aan deze unieke actie van de Rabobank!
Van 4 t/m 19 september 2018 mogen Leden van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe stemmen op hun favoriete club die deelneemt aan de Rabobank Clubkas Campagne.
Alle leden die vóór 1 augustus 2018 lid waren van de Rabobank krijgen vlak voor 4 september een stemkaart per post in huis. Op deze stemkaart staat een unieke persoonlijke code waarmee je 3 stemmen kan uitbrengen. Je mag maximaal 2 stemmen aan onze club geven, de 3 de stem kun je uitbrengen op een andere club, maar dat hoeft niet per sé.
Je kunt vanaf 4 september stemmen via www.rabobank.nl/assen-nd

Als project / bestedingsdoel hebben wij renovatie/nieuwbouw
kleedkamers ten bate van jeugd/meisjes voetbal

Dus bent u Lid van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe, breng
dan uw stem uit op onze club, V.V. Annen!!

Bent u nog géén lid en wilt u volgend jaar óók stemmen? Ga dan naar www.rabobank.nl/assen-nd en vraag het gratis lidmaatschap aan onder tabblad “Lid worden”.