Voetbalkamp 2018

Gepubliceerd door Kees op 03 september, 2018

Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september heeft het jaarlijkse voetbalkamp voor de jongste jeugd weer plaatsgevonden.  JO7 t/m JO11 verzamelde zich vrijdagochtend op het sportpark ‘De Hofakkers’. Hier waren de avond ervoor door de leiders en vrijwilligers reeds de slaaptenten opgezet. De hele vrijdag werd er om de punten gestreden in allerlei spellen die met voetballen te maken hadden. ’s Avonds werd er genoten van de enorme hoeveelheid pannenkoeken die de ouders hadden gebakken en langsgebracht bij de kantine. Na het eten gingen JO7, JO8 en JO9 naar de brink en JO10 en JO11 naar het bos voor een spel levend stratego. Uiteraard werd de vrijdag traditioneel afgesloten met een fanatiek spel bingo. Hierna was het de bedoeling dat de kinderen gingen slapen, wat ze uiteraard netjes deden…… De leiders en organisatie gingen de dag evalueren wat nog de nodige tijd in beslag nam.
Op zaterdagmorgen waren sommige kinderen al voor dag en dauw in de benen om verstoppertje te spelen waarna er gezamenlijk werd ontbeten. Hierbij was het al een stuk rustiger in de kantine dan tijdens het eten op vrijdag. Vervolgens gingen de jongens en meiden het veld op om een mixtoernooi te voetballen. Dit was de laatste activiteit van een prachtig voetbalkamp. Het weer was overdag heerlijk. In de tent ’s nachts schijnen sommige leiders het nog wel wat fris te hebben gehad.
Toen de ouders al reeds het park op stroomden werd de prijsuitreiking gedaan van de spelletjes van de vrijdag. Na de prijsuitreiking ging iedereen moe maar voldaan weer naar huis.
De organisatie van het voetbalkamp wil alle sponsoren, vrijwilligers, leiders, kinderen en verder iedereen die dit voetbalkamp mogelijk maakte hartelijk bedanken!

Klik hier voor alle teamfoto's.