Lid worden

Lijkt het je leuk om bij de VV Annen te voetballen, dan kun je lid worden. Download hier het aanmeldingsformulier. Stuur dit naar de ledenadministratie (het adres staat op het formulier). Vergeet, indien van toepassing, niet een recente pasfoto en een kopie van je legitimatie mee te sturen.

Weet je het nog niet zeker dan kun je in overleg met de trainer een aantal keren meetrainen om de sfeer te proeven.

Aanmeldprocedure:
Na inzending van dit formulier zal er door de coördinator van de betreffende leeftijdscategorie contact op worden genomen met de speler of ouders. In overleg wordt dan bekeken in welk team de speler gaat spelen.

Overschrijving:
Wanneer je bij een andere vereniging voetbalt (of dit tot 2 jaar geleden hebt gedaan) heb je een overschrijvingsformulier van de te verlaten vereniging nodig. Vraag hiernaar bij de ledenadministratie van de te verlaten vereniging.

Afmelden:
Mocht je je af willen melden bij de vereniging doe je dit middels een schriftelijke melding bij de ledenadministratie. Denk er echter wel om dat je je voor 15 mei van het daaropvolgend seizoen moet afmelden. Doe je dat niet dan wordt het lidmaatschap ieder jaar stilzwijgend verlengd.