Cosponsorpakket    vanaf € 250,00

• naamsvermelding op de posters voor de thuiswedstrijden van het 1ste elftal
  • naamsvermelding in de kantine
  • toegangskaarten thuiswedstrijden 1ste elftal
  • uitnodiging jaarlijkse feestavond
  • uitnodiging bijeenkomst met gastsprekers
  • naamsvermelding website
 Toelichting cosponsor

De V.V. Annen heeft een (groot) aantal sponsoren die meerdere keren per jaar een bijdrage leveren aan een activiteit georganiseerd door de vereniging. Uit onderstaand overzicht kan een dergelijke sponsor kiezen voor een jaarlijkse bijdrage of éénmalige bijdrage die vervolgens ten goede komt aan de post sponsoring of desbetreffende activiteit.

De jaarlijkse bijdrage kan diverse mogelijkheden van sponsoring omvatten.

Zie onderstaande voorbeelden:
  • Reclamebord (enkel bedrukt) (2,5 x 0,6 m)
    €  125,00 excl. kosten reclamebord
  • Reclamebord (dubbel bedrukt)
    €  175,00 excl. kosten reclamebord
  • Reclamebord (2 stuks enkel bedrukt)
    €  200,00 excl. kosten reclameborden
  • Reclamebord (2 stuks dubbel bedrukt)
    €  275,00 excl. kosten reclameborden
  • Schenking wedstrijdbal
    €    75,00
  • Bijdrage Jeugdtoernooi
  • Bijdrage Jeugdvoetbalkamp
  • Bijdrage Brinkfestijn
  • Bijdrage Verloting
    €   ……..

Tijdens de jaarlijkse activiteiten rond het Brinkfestijn, de Verloting, het Jeugdvoetbalkamp en het V.V. Annen – Rabobank Jeugdtoernooi wordt gemeld dat deze activiteit mede mogelijk wordt gemaakt door een bijdrage van de betrokken sponsoren.

Wanneer een sponsor op een totale jaarlijkse sponsorbijdrage van € 250,00 of meer komt, behorende bij het cosponsorpakket, dan krijgt de desbetreffende sponsor de extra's behorende bij het cosponsorpakket. De minimale contractduur voor een reclamebord langs het hoofdveld is 3 seizoenen.

Overige sponsormogelijkheden V.V. Annen
  • Trainings- of intrapballen voor wedstrijden                  n.o.t.k. prijs
    Het streven van de V.V. Annen is om zoveel mogelijk elftallen te laten trainen en spelen met kwalitatief goede ballen. De prijs per bal wordt in overleg met de betreffende sponsor afgesproken.
  • Overgooiers voor trainingen of wedstrijden                   n.o.t.k. prijs
    Het streven van de V.V. Annen is om zoveel mogelijk elftallen te laten trainen en/of spelen met kwalitatief goed materiaal. Overgooiers zijn onmisbaar tijdens trainingen en soms ook handig omtijdens (oefen-) wedstrijden of toernooien te gebruiken. De prijs per overgooier zal in overleg met de betreffende sponsor worden overeengekomen.
  • Scheidsrechtertenues                                              n.o.t.k. prijs
    Het streven van de V.V. Annen is om (oefen-) wedstrijden en/of toernooien te laten fluiten door zoveel mogelijk gecertificeerde scheidsrechters en assistenten. Hiervoor verzorgt de V.V. Annen scheidsrechters cursussen. Om ook deze onmisbare vrijwilligers representatief voor de dag te laten komen, moeten zij de beschikking hebben over een passend scheidstrechtertenue. De prijs per scheidrechtertenue zal in overleg met de betreffende sponsor worden overeengekomen.
  • Link op de website www.vvannen.nl                    bedrag per seizoen € 50,00
    Op de website van de V.V. Annen, www.vvannen.nl kunt u een link laten plaatsen naar uw eigen website. De website van de V.V. Annen wordt zeker 400x per dag geraadpleegd door unieke bezoekers en is een goede manier om als sponsor uw naamsbekendheid te vergroten.