VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie@vvannen.nl

Nieuws en verslagen

FC Groningen – Sparta Rotterdam

Als lid van het Amateurconvenant FC Groningen hebben leden van VV Annen drie keer per jaar de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een thuiswedstrijd van FC Groningen te bezoeken. Inmiddels is er voor vv Annen een unieke link gemaakt waarop kaarten voor de wedstrijd FC Groningen – Sparta (zondag 24 december 2017, aanvang 12.30u) kunnen worden besteld. Voor iedere verkochte kaart ontvangt vv Annen aan het einde van het seizoen €1,-.  Kaarten kosten normaal minimaal € 18,- per stuk, maar zijn voor deze wedstrijd slechts € 10,- per kaart. Er geldt een minimum bestelaantal van 10 kaarten. Kaarten kunnen eenvoudig worden aangeschaft via de unieke verenigingslink:

Om zeker te zijn dat je kunt genieten van live voetbal in het Noordlease Stadion adviseert FC Groningen tijdig de kaarten te reserveren. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Geen training op sinterklaasavond

In verband met sinterklaasavond gaat de training van dinsdag 5 december voor JO9 en JO7 niet door.

Gevonden voorwerpen

De gevonden voorwerpen bak puilt uit!! Ben je iets kwijt of weet je dat je een kledingstuk hebt laten liggen, kom dan kijken of het in de bak ligt. Binnenkort zullen we deze bak opruimen, dus graag zo spoedig mogelijk langskomen om jouw spullen weer mee te nemen.

overvolle gevonden voorwerpenbak_resized.jpg

VV Hoogeveen TV - reactie Hans de Wals (Annen)

Annen leek aanvankelijk te worden weggespeeld in het bekerduel tegen Hoogeveen, maar weerde zich na een vroege 0-2 achterstand kranig. Vlak voor de rust bracht men de spanning zelfs terug. In de tweede helft wist men er een wedstrijd van te maken, maar liep Hoogeveen in de slotfase uiteindelijk toch nog uit naar een grote zege: 2-6.
VV Hoogeveen TV sprak na afloop met Annen-doelman Hans de Wals. (Klik voor link)

VV Hoogeveen TV maakte een samenvatting van de wedstrijd. (Klik voor link)

Zaalschema JO7, JO9 en JO11 jeugd

Voor de JO9 jeugd geldt dat wanneer er vrijdags zaaltraining is, de veld training van donderdag vervalt.

Klik hier voor het zaalschema voor de JO7, JO9 en JO11 jeugd.

Sportplaatjesactie jeugd

Onderstaande brief zal ook nog via de mail naar de jeugdleden worden verstuurd, maar wegens technische problemen is dat vandaag niet mogelijk gebleken.

In het voorjaar van 2018 is de winkeliersvereniging van Annen, Veelzijdig Annen, weer voornemens een sportplaatjes spaaractie te organiseren. Het is de bedoeling dat iedereen die boodschappen/aankopen in Annen doet bij elke aankoop sportplaatjes krijgt. Op deze sportplaatjes staan foto’s van ieder individueel lid van een sportclub uit Annen (VV Annen, HVA, TC Annen, SV Annen). In het geval van VV Annen gaat het om elk jeugdlid van onze vereniging (JO7 tot en met JO19) Het is de bedoeling om alle teams compleet te verzamelen en zo het hele boek vol te krijgen. Wij vinden dit een enorm leuk idee en zouden het ook leuk vinden als ieder jeugdlid van onze vereniging mee kan doen!

Voor deze actie moeten wij ieder jeugdlid individueel op de foto zetten in rood VV Annen tenue. Dit willen wij a.s. zaterdag 11 november doen. Alle teams ,uit en thuis, kunnen zich voor of na (hierover wordt nog gecommuniceerd met de leiders) hun wedstrijd melden bij onze fotostand in rood VV Annen shirt. Leiders graag in hun rode jas (om deze reden kan het zijn dat uw kind iets later thuis is dan u normaal gesproken zou verwachten).

Graag zouden wij van de ouders die liever niet willen dat hun kind meedoet aan deze sportplaatjesactie vóór vrijdag 8 december bericht willen hebben op één van onderstaande mailadressen of telefoonnummers. Wij zorgen dan dat de foto van uw kind wordt verwijderd uit ons bestand.

Met vriendelijke groet,

Meerjan Bots, 06-30302418 meerjan@albertbots.nl
Gea Bloemert,  06-83202390 gbloemert@live.nl
Regina Reitsema, 06-55358708 reginareitsema@gmail.com
Ina Mulder, 0624547450 beheer@vvannen.nl

Geen training JO9 op donderdag

Aanstaande donderdag 9 november is er geen training voor JO9 ivm vrije inloop op de basisschool.