VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie@vvannen.nl

Nieuws en verslagen

Uitslag klaverjasavond 6 oktober

Klik hier voor de uitslag van de klaverjasavond

Zuidlaarderbollen te koop in voetbalkantine

Er zijn nog een heel aantal Zuidlaarderbollen over na de verkoop van afgelopen vrijdagavond. Ze zijn dit weekend te koop in de voetbalkantine voor 5 euro per stuk.

Omroephokje en scorebord verwijderd

Na bijna 40 jaar trouwe dienst is het omroephokje, dé werkplek van Geert Kamping, en het scorebord afgebroken.

De komst van nieuwe communicatiemiddelen als internet en draadloze telefoons hebben er voor gezorgd dat de werkzaamheden tijdens de thuiswedstrijden van ons eerste elftal beperkt werden tot het omroepen van de opstellingen en de namen van scheidsrechter met assistenten, bijhouden van de stand en het melden van de doelpuntenmaker. Deze taken werden in de afgelopen tijd al verzorgd door Burkhard Weiss.

De middelen die Burkhard ten dienste staan maken het mogelijk dat allerlei zaken op afstand middels draadloze communicatie worden verzorgd. Daarnaast was het hokje in al de jaren behoorlijk versleten en het scorebord met klok was stuk

Besloten is om het hokje te verwijderen  en op vrijkomende plaats een door de Rabobank geschonken modern scorebord te plaatsen, dit scorebord is al geruime tijd in ons bezit.

De foto geeft het afscheid van Geert Kamping van het hokje weer.

Hokje_resized.jpg

Zuidlaarderbollen actie 2017

Net als voorgaande jaren houdt de VV Annen de Zuidlaarderbollenactie. De pupillen van de vereniging zullen onder begeleiding van volwassenen bij u aan de deur komen om de welbekende Zuidlaarderbol te verkopen. De opbrengst van de actie komt volledig ten goede aan de jeugdafdeling van de vereniging.

De actie vindt plaats op vrijdag 6 oktober tussen 18:00 en 20:15 uur in de dorpen Annen, Anloo, Gasteren, Spijkerboor, Oud-Annerveen en Nieuw-Annerveen. De jeugdcommissie van de VV Annen hoopt op een goede verkoop!

Jaarverslag ter inzage voor leden

Een kopie van het jaarverslag ligt vanaf nu voor de leden ter inzage in de bestuurskamer. Maar uiteraard kun je maandag 25 september tijdens de Algemene Ledenvergadering een exemplaar van het jaarverslag in ontvangst nemen. Aanvang 20.00 uur bij d'Anner Oele.

Hondenpoep, opgeruimd is netjes!

Het komt regelmatig voor dat mensen hun hond laten spelen op het trainingsveld. Het gebeurt dan wel eens dat een hond zijn/haar behoefte op het trainingsveld doet. Vaak wordt de behoefte dan in de bosjes gegooid. Het probleem is echter dat wanneer er tijdens de training een bal in de bosjes terecht komt, het kind of de trainer deze bal uit de bosjes moet halen. Het gevolg is dan: poep aan je schoen of aan de bal!! Ruim dus de hondenpoep op d.m.v. een zakje en gooi deze netjes weg.

Uitslag klaverjasavond 8 september

Klik hier voor de uitslag van de klaverjasavond.