VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38 
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl 
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie.vvannen@gmail.com 

Nieuws en verslagen

Website VV Annen

Marco van der Gracht is al een aantal jaren actief als webbeheerder van onze website. Menig bericht is door Marco op de site gezet. Door onder andere vrijwillige werkzaamheden voor de KNWU heeft Marco zijn rol als webbeheerder voor VV Annen met ingang van het komend seizoen stopgezet. Het bestuur wil Marco bedanken voor zijn jarenlange inzet als webbeheerder. Als vervanger is Kees Woortmeijer bereid gevonden om de rol als webbeheerder op zich te nemen.
De website is toe aan vernieuwing. Trends en statistieken laten zien dat tegenwoordig websites het meeste worden bezocht op mobiele apparaten. Voorwaarde voor een website is dat deze dan ook goed weergegeven wordt op mobiele apparaten. Onze website voldoet daar niet aan. Begin komend seizoen gaan we de website veranderen. Niet alleen technisch voor de weergave maar ook de lay-out zal in een ander tenue komen. Jan Blom, Kees Woortmeijer en Michiel Bijmolen zullen zich bezig houden met het vernieuwen van de site.

22e Voetbalkamp F en E jeugd geslaagd!

Voetbalkamp2017.jpg

Wij (Dennis, Femmie, Tieme) willen alle sponsoren, vrijwilligers, leiders, kinderen en verder iedereen die dit voetbalkamp mogelijk maakte hartelijk bedanken! Dat geld uiteraard ook voor René maar hem willen wij even in het bijzonder noemen. René Hegge maakt de komende editie geen deel meer uit van de organisatie. Hij heeft besloten te stoppen en zich te concentreren op de andere activiteiten voor de VV Annen. Daarom willen wij zeggen; René bedankt!

Klik hier voor het hele verslag en de teamfoto's.

Klaverjasavonden seizoen 2017-2018

Net als in de vele afgelopen jaren organiseert de Voetbalvereniging Annen ook in de komende 8 maanden weer elke maand een klaverjasavond.

Normaal gesproken is dat altijd op de eerste vrijdag van de maanden september tot en april. Dit jaar echter is de eerste avond niet op de eerste vrijdag (1 september) maar op de tweede vrijdag: 8  september. Dit omdat op 1 september de kantine gebruikt wordt voor het voetbalkamp en daardoor de kantine niet voor andere doeleinden kan worden gebruikt.

Het schema voor dit seizoen zien er daarom als volgt uit: september 2017, 6 oktober 2017, 3 november 2017 1 december 2017, 5 januari 2018, 2 februari 2018, 2 maart 2018, 6 april 2018, inclusief prijsuitreiking.

We beginnen steeds om 20:00 uur,

U weet het, lage inleg en smakelijke prijzen.

Ophalen kleding nieuwe seizoen

Beste leiders van onze jeugdteams,
De kleding en overige materialen voor jullie teams voor het aankomende seizoen kan woensdag 23 augustus tussen 19.00 en 20.00 uur afgehaald worden bij de kantine.
De eerste bekerwedstrijden staan voor een aantal teams gepland voor 2 september a.s.
Mocht je deze avond niet kunnen dan het verzoek om iemand anders (bijv ouder) te vragen de kleren te halen.

Trainingstijden jeugd

Vanaf maandag 14 augustus gaan de trainingen van JO11 t/m JO19 ( E t/m A) van start.

De trainingen van de JO9 en J07 (F en lager) beginnen na het voetbalkamp. (JO9 op de dinsdag en donderdag en de JO7 alleen op de dinsdag. De voetballiefhebbers van de JO9 mogen gedurende de zomervakantie vrijblijvend meedoen met de JO11 op de maandag en woensdag van 17.30-18.30.

JO9-8 en 7 (F en lager) beginnen na het voetbalkamp.

Er zal in eerste instantie een enigszins aangepast programma zijn, aangezien er nog een paar trainers op vakantie zijn. We moeten dus even improviseren.

Dat betekent dat JO11 en JO13 vanaf maandag 14 augustus beginnen en JO15 en JO17  vanaf woensdag 16 augustus.
Klik hier voor het schema

We zijn nog op zoek naar enkele personen, die leider dan wel trainer willen zijn.
Voor de JO13-2 zoeken we nog een leider naast Erik de Vos. Je kunt je melden bij Erik, (petradevos@live.nl ) als je dit leuk vindt.
Voor de JO17-1 zoeken we naast  de trainer/coach Melchior Knol nog een leider en eventueel grensrechter.
Voor de JO19 zoeken we nog een trainer voor de donderdag en een medeleider/coach naast René Buutkamp op de zaterdag.
Ouders en belangstellenden kunnen zich melden bij Klaas Pot, kapot@ziggo.nl
Klaas Pot
Technisch coördinator afd. jeugd vv Annen


 

Voorbereiding Annen 1 seizoen 2017-2018

Klik hier voor het programma van de voorbereiding voor het komende seizoen.

De verrichtingen van Jessica Jurg

Bij v.v. Annen begonnen als keepster, lees nu hoe het Jessica vergaat aan de University of Hartford via http://www.hartfordhawks.com/news/2017/7/26/womens-soccer-throwbackthursday-jessica-jurg.aspx

 

deze hosting is aangeboden door Revenew BV te Amersfoort