VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie.vvannen@gmail.com

Nieuws en verslagen

Mini's van vv Annen

De mini's van vv Annen spelen nog geen officiële wedstrijden maar trainen één keer per week.
Interesse kom gewoon eens een keer langs op dinsdagavond van 17.30-18.30 bij trainers Hendrik Mulder en Finn Smit.

P1000478.JPGP1000477.JPGP1000476.JPG

Donateur of Club van 50

Wilt u vv Annen steunen als donateur of als lid van de club van 50, kijk dan hier voor informatie.

Ophalen kleding en ballen

Beste leiders van onze jeugdteams

De kleding en overige materialen voor de jeugdteams voor het aankomende seizoen kan woensdag 17 augustus tussen 19.00 en 20.00 uur afgehaald worden bij de kantine.
De eerste beker wedstrijden staan voor een paar teams alweer gepland voor 20 augustus as.

Mocht je deze avond niet kunnen dan het verzoek om contact met Jannes Bruins op te nemen om een ander tijdstip te plannen, tel 06-46204591.

Afmelden lidmaatschap

Aan het einde van het seizoen kunnen er leden zijn die willen stoppen bij vv Annen.

Hoe regel je dat?
Mocht je je af willen melden bij de vereniging doe je dit middels een schriftelijke melding bij de ledenadministratie borckerveld@home.nl
Denk er echter wel om dat je dit voor 15 mei van het daaropvolgend seizoen doet. Doe je dat niet dan wordt het lidmaatschap ieder jaar stilzwijgend verlengd.

Café Petit Restaurant d' Anner Oele verlengt sponsorcontract bij vv Annen

anner-oele.jpg

Al jaren is Café Petit Restaurant d'Anner Oele naast ons club café ook onze hoofdsponsor Senioren.

In maart/april is al vele jaren het moment van de jaarlijkse afspraak inzake de contract besprekingen met de familie Boers. Het lopende en vorige seizoen wordt geëvalueerd en aandachtspunten voor het resterende en komende seizoen worden onder de aandacht gebracht. Dit alles verliep als vanouds naar ieders tevredenheid en de familie Boers heeft het hoofdsponsorcontract dan ook weer verlengd tot en met seizoen 2016-2017.

Naast het jaarlijkse sponsorbedrag betaalt Café Petit Restaurant d’Anner Oele ook de kleding die nodig is om alle Senioren teams, dit seizoen weer 7 elftallen, goed voor de dag te laten komen. De gele aanvoerdersbanden met het logo van Café Petit Restaurant d'Anner Oele worden duidelijk herkend, hieruit blijkt de sterke betrokkenheid van onze hoofdsponsor met onze vereniging! Het bestuur en de leden zijn zeer content met deze plezierige en langdurige samenwerking met de familie Boers.

Wij willen onze hoofdsponsor, de familie Boers, dan ook wederom hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen! Wij hopen dat dit nog vele jaren wordt voorgezet.

Pagina sportzaken

Op de website staat ook de pagina sportzaken onder clubinfo.
Op deze pagina zijn de volgende zaken te vinden:

• Gebruik voetbal.nl voor alle info over je wedstrijden standen etc.
  • Medische begeleiding vv Annen
  • vv Annen trainingskleding bestellen