VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie@vvannen.nl

Nieuws en verslagen

Uitslag klaverjasavond 6 oktober

Klik hier voor de uitslag van de klaverjasavond

22e Voetbalkamp F en E jeugd geslaagd!

Voetbalkamp2017.jpg

Wij (Dennis, Femmie, Tieme) willen alle sponsoren, vrijwilligers, leiders, kinderen en verder iedereen die dit voetbalkamp mogelijk maakte hartelijk bedanken! Dat geld uiteraard ook voor René maar hem willen wij even in het bijzonder noemen. René Hegge maakt de komende editie geen deel meer uit van de organisatie. Hij heeft besloten te stoppen en zich te concentreren op de andere activiteiten voor de VV Annen. Daarom willen wij zeggen; René bedankt!

Klik hier voor het hele verslag en de teamfoto's.

Contractverlenging hoofdsponsor d'Anner Oele

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat het contract met onze hoofdsponsor café Restaurant d'Anner Oele wederom met een jaar is verlengd. De jarenlange prettige samenwerking gaan we dus voorzetten en we zijn de familie Boers hiervoor zeer dankbaar.