VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie.vvannen@gmail.com

Nieuws en verslagen

Wedstrijd JO13-1 16 mei om 19:00u

De wedstrijd van JO13-1 op woensdag 16 mei tegen HS'88 is verplaatst naar 19:00u.

NB. in het speelschema op de site staat dat de wedstrijd om 18:30 begint, dat klopt dus niet!

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Bij velen is het vast al bekend dat 25 mei a.s. de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht is. Een vereniging heeft uiteraard persoonsgegevens nodig om een lid te kunnen aanmelden, maar we vragen nooit meer data dan nodig is. We willen hier graag transparant over zijn en momenteel zijn we bezig om alles inzichtelijk te maken. Het lijkt ons goed dat jullie weten dat dit onze aandacht heeft.

Training maandag 7 mei

De jeugd traint aanstaande maandag (7 mei) met de nieuwe indeling. In de Sport en Spelweek is er alleen op maandag training. Daarna wordt er weer volgens het oude schema getraind.

Teamindeling JO-7 t.m JO-11 seizoen 2018/2019

Voor de JO7, JO8, JO9, JO10 en JO11 zijn de indelingen voor het volgende seizoen bekend. Deze indeling is gemaakt namens het jeugdbestuur met medewerking van hoofdtrainers, trainers, coördinatoren en leiders op basis van het indelingsbeleid welke door het jeugdbestuur is vastgesteld: link naar teamindeling

Daarnaast is bijgevoegd documentatie van de KNVB betreffende de spelregels en organisatie van de 6x6 (JO8, JO9, JO10) en 8x8 (JO11) spelvormen. Deze infographic zullen we tevens inlijsten en bij de kantine van vv Annen ophangen.

Spelplezier

Wedstrijdvorm 6x6

Wedstrijdvorm 8x8

Trekking loterij opgeschort

Vanwege de meivakantie zijn een aantal leiders en spelers op vakantie. Hierdoor zijn niet alle verkochte boekjes tijdig retour ontvangen. We verplaatsen de trekking daarom naar vrijdag 11 mei tijdens het voetbaltoernooi van de Sport- en spelweek. Alle leiders en spelers, die nog boekjes in hun bezit hebben, kunnen deze op vrijdag tussen 12.00 en 13.00 uur inleveren in de kantine. Voor vragen kun je contact opnemen met Ivo Dijkema (06-15870910). De trekking vindt om 13.30 uur plaats in de bestuurskamer.

Training Jeugd

Op maandag 30 april, woensdag 2 mei en maandag 7 mei kunnen de O7, O8, O9 en  O10 trainen van 17.30 tot 18.30.
Op maandag 30 april willen we trainen met nieuwe groepen.
Dit betekent de O12 en O13  ( geb 2006 en 2007)  om 18.30
De O15  (geb  2004 en 2005) om 19.30.
De O 17 (geb 2002 en 2003) ook om 19.30.

Tijdens sport en spelweek is er dan alleen op maandag 7 mei training.Dan volgens oude schema.
De instuiftraining op vrijdag 4 mei gaat door. Dat is dan de laatste keer voorlopig.

VV Annen Rabo Jeugdtoernooi

Op zaterdag 2 juni vindt ons jaarlijkse Rabo Jeugdtoernooi weer plaats op de voetbalvelden van VV Annen.
We starten ’s morgens met de voetballers van JO 8/9, ’s middags speelt JO10/11 en ’s avonds komt JO13 in actie.
Hiervoor hebben we weer vrijwilligers nodig. Denk bijvoorbeeld aan: bezetting in de kantine, hamburgers bakken, ranja inschenken, kleedkamers schoonmaken etc. Tussen de werkzaamheden door is voldoende tijd om zo nu en dan ook even bij uw voetballende kind te kijken.
Ook scholieren die dit voor hun maatschappelijke stage willen doen zijn welkom.

Zou je ons willen helpen, laat dit dan weten aan Fokke Hamminga (06-51868460) of Femmie Mulder (06-18302307) of mail naar borckerveld@home.nl. Geef dan ook aan voor welk dagdeel je beschikbaar bent en waar je voorkeur naar uitgaat qua werkzaamheden.