VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38 
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl 
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie@vvannen.nl

Nieuws en verslagen

Uitslag klaverjassen 2 november

Klik hier voor de uitslagen

Wist u dat

De wedstrijd van B2 eindigde afgelopen zaterdag in 1-2. De eerste overwinning waar Thijs Bruins zijn 3e goal scoorde en hij hier mee topscoorder is en meer heeft gescoord dan de spits van FC Groningen.

Een mooi moment bij de wedstrijd acv tegen annen 0-14.Bij een 0-3 tussenstand in het voordeel van annen kregen we een penalty tegen. Deze werd op schitterende wijze gestopt door Mathieu Wijninga.

Stijn Middel naar de kant moest voor een bijzonder verzorgingsmoment... zijn handschoen zat vast gehaakt aan zijn beugel:

Vader en zoon Middel.png

JO8 ‘langs de zijlijn’...

Zaterdag 3 november stond alweer de 5de competitiewedstrijd van JO8-1 gepland, wij zijn dus precies op de helft! In alle vroegte stonden onze meiden en jongens van JO8-1 een klein beetje te bibberen maar vol enthousiasme aan de start van de uitwedstrijd tegen Stadskanaal. Helaas was Sepp afwezig door de griep, en was Jesse dit keer uitgeroosterd. Maar met onze eigen ‘Filippo Inzaghi’ Tim K. in de spits, onze stormrammen van meiden (Sterre en Marin) op de vleugels gingen we er weer vol voor. Tim van E. als stille goalgetter was weer goed voor een paar goaltjes, Twan ronde met links een fraai opgezette aanval af vol in de bovenhoek en Damian peunde na de wedstrijd weer ouderwets zijn penalty erin! Giel en Ties, onze keepers van vandaag, hadden helaas voor hun maar goed voor het team weinig te doen, er is geen enkel schot van de tegenstander op doel gelost door het goede verdedigen van onze Toppers! Eindstand 0-11!

Op naar de thuiswedstrijd tegen GVAV komende zaterdag, de enige partij die JO8-1 tot nu toe onterecht verloren heeft. Dus tijd voor revanche!

Situatie JO17

Situatie JO17 elftallen

Vorige week is er op het laatste moment een wedstrijd van JO17-2 afgelast. Reden was omdat er 21 spelers waren voor twee JO17 teams.  De bewustwording hiervan was te laat. De beleving van de spelers van JO17-2 is vooral dat zij hierdoor zich gedupeerd worden.

Naar aanleiding hiervan is er overleg geweest met de jeugd coördinator technische zaken, leiders, hoofdtrainer en coördinator betreffende de JO-17 en JO-15 teams.

lees verder

Langs de lijn zagen wij……………

Hoe Rob Mulder van JO13-2 op een geweldige manier een penalty wist te stoppen!

Dat Wouter Tilman (JO19) zijn 8e mooie doelpunt heeft gemaakt

Hoe Dirk Hegge uit JO17-1 maar liefst drie doelpunten maakte tegen Lycurgus (uitslag 1-4) en daarna nog inviel bij JO19. Dit alles met een blessure aan zijn pols wat de volgende dag een gebroken pols bleek te zijn……  Beterschap Dirk!

Uitslag klaverjasavond 5 oktober

Klik hier voor de uitslag van de klaverjasavond.

Wereldgoal !

Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat er afgelopen weekend wel een heel mooi doelpunt is gemaakt door Mees Uitman (JO14). Tegen ACV wist hij vanuit de middencirkel met een lob over de keeper te scoren.

Klasse Mees!!!

(Heb jij een wedstrijdverslag of een ander leuk voetbalmoment om te delen? Laat het ons weten!)

 

deze hosting is aangeboden door Revenew BV te Amersfoort