VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie.vvannen@gmail.com

Nieuws en verslagen

22e Voetbalkamp F en E jeugd geslaagd!

Voetbalkamp2017.jpg

Wij (Dennis, Femmie, Tieme) willen alle sponsoren, vrijwilligers, leiders, kinderen en verder iedereen die dit voetbalkamp mogelijk maakte hartelijk bedanken! Dat geld uiteraard ook voor René maar hem willen wij even in het bijzonder noemen. René Hegge maakt de komende editie geen deel meer uit van de organisatie. Hij heeft besloten te stoppen en zich te concentreren op de andere activiteiten voor de VV Annen. Daarom willen wij zeggen; René bedankt!

Klik hier voor het hele verslag en de teamfoto's.

Zondag 3 september familiedag

Zondag 3 september a.s. wordt het seizoen weer geopend met de familiedag. Vanaf 16.00 uur is er gelegenheid om samen wat te drinken en er is een barbecue. De kosten hiervoor bedragen voor 15 jaar en ouder 15 euro en onder de 15 jaar is gratis. Dit bedrag is dus voor de bbq incl. drinken. 's Morgens speelt het 2e team een bekerwedstrijd en 's middags het 1e. Reden genoeg dus om het sportpark te bezoeken. Komt allen, we gaan er een leuke dag van maken!!

Klaverjasavonden seizoen 2017-2018

Net als in de vele afgelopen jaren organiseert de Voetbalvereniging Annen ook in de komende 8 maanden weer elke maand een klaverjasavond.

Normaal gesproken is dat altijd op de eerste vrijdag van de maanden september tot en april. Dit jaar echter is de eerste avond niet op de eerste vrijdag (1 september) maar op de tweede vrijdag: 8  september. Dit omdat op 1 september de kantine gebruikt wordt voor het voetbalkamp en daardoor de kantine niet voor andere doeleinden kan worden gebruikt.

Het schema voor dit seizoen zien er daarom als volgt uit: september 2017, 6 oktober 2017, 3 november 2017 1 december 2017, 5 januari 2018, 2 februari 2018, 2 maart 2018, 6 april 2018, inclusief prijsuitreiking.

We beginnen steeds om 20:00 uur,

U weet het, lage inleg en smakelijke prijzen.

Oefenwedstrijd Annen - VKW gaat niet door

De geplande oefenwedstrijd Annen - VKW 20 augustus gaat niet door!!

Training overige senioren

Vanaf donderdag 24 augustus begint de training voor de overige senioren weer. Aanvang 20.00 uur.

30 augustus korting bij Ruchti

Woensdagavond 30 augustus is er bij Ruchti Schoenen en Sport in Zuidlaren een speciale koopavond voor de leden van v.v. Annen. Er wordt dan 10% korting gegeven op alle aangekochte sportkleding.

Ophalen kleding nieuwe seizoen

Beste leiders van onze jeugdteams,
De kleding en overige materialen voor jullie teams voor het aankomende seizoen kan woensdag 23 augustus tussen 19.00 en 20.00 uur afgehaald worden bij de kantine.
De eerste bekerwedstrijden staan voor een aantal teams gepland voor 2 september a.s.
Mocht je deze avond niet kunnen dan het verzoek om iemand anders (bijv ouder) te vragen de kleren te halen.