VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie.vvannen@gmail.com

Nieuws en verslagen

Uitslag klaverjasavond 6 april

Klik hier voor de einduitslag van de klaverjasavond.

Jaarlijkse feestavond

Vrijdag 13 april is het weer zover: onze jaarlijkse feestavond voor senioren en JO-19 in d'Anner Oele. Het thema voor dit jaar is DE FOUTE PARTY.
Voor meer informatie klik hier

Data scheidsrechtercursus aangepast !

De scheidsrechtercursus is in verband met familie-omstandigheden verplaatst naar de volgende data:

woensdag 4 april;
donderdag 12 april;
woensdag 18 april.

Vrijwilligers TT

Ben jij voor de VV Annen onze TT vrijwilliger?

Als VV Annen zijn we dit jaar weer benaderd om deel te nemen in de horecaploeg tijdens de TT in Assen. We gaan de bars bemannen achter de tribunes met heel veel vrijwilligers van verschillende verenigingen uit het dorp. Dit is een prachtig initiatief om als vrijwilliger geld te genereren voor je club. Graag willen we, net als afgelopen jaar, met 150 vrijwilligers deze klus klaren. Naast dat het heel gezellig was volgens iedereen, heeft het veel geld opgeleverd voor onze club. Hierdoor kunnen we o.a. de contributie laag houden.  Horeca ervaring is een pre maar met gewoon nuchter verstand ben je een zeer welkome vrijwilliger.

Onze inzet wordt gevraagd op 29 en 30 juni en 1 juli a.s. Kun en wil je meehelpen, meld je dan aan via de mail: alexboersma@ziggo.nl of via 06-19959301.

Denk niet dat je er alleen voor staat, velen hebben zich al gemeld.

Bestuur VV Annen

Scheidsrechterscursus

De scheidsrechterscursus is gepland en zal worden gehouden op onderstaande data:
29 maart 18.30-21.30
 4 april      18.30-21.30
12 april    18.30-21.00
Mocht je je nog niet hebben aangemeld, doe dit dan zo spoedig mogelijk!

Uitslag klaverjasavond 2 maart

Klik hier voor de uitslag van de klaverjasavond.

Interview Marco Speelman

Middels het Amateurconvenant werkt FC Groningen samen met amateurverenigingen in Noord-Nederland. Deze samenwerking is gericht op de gezamenlijke voetbalbeleving en om het voetbalniveau in Noord-Nederland te verbeteren. Wezenlijk onderdeel van het Amateurconvenant is de Regionale Voetbal Opleiding. Afgelopen jaar heeft FC Groningen een speler van VV Annen opgenomen in de jeugdopleiding. Dit is Marco Speelman.
FC Groningen heeft Marco geïnterviewd om iets te vertellen over zijn oude club, VV Annen.

Het interview kun je hier lezen.