VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie.vvannen@gmail.com

Nieuws en verslagen

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

Afgelopen maandag avond werd er voor de derde keer de finaleavond gehouden in de Rabobank Clubkas Campagne. Samen met 336 ander verenigingen en stichtingen deed Annen mee om zo veel mogelijk stemmen te winnen onder de leden van de Rabobank. Wij zijn hierin derde geworden en hebben hiervoor een check van ruim 1100,- Euro mogen ontvangen. We zijn als club hier ontzettend blij mee en het bestuur wil dan ook via deze weg iedereen bedanken die op VV Annen heeft gestemd!!

Klaverjasavond 3 november

Klaverjasavond  vrijdag 3 november 2017
Vrijdag 3 november  a.s. is de derde klaverjasavond van het seizoen 2017-2018.
Zoals gewoonlijk beginnen we om 20:00 uur.
En u weet het: lage inleg en smakelijke prijzen.

Jeugdjournaal op bezoek bij v.v. Annen

Het jeugdjournaal was vanmiddag op ons sportpark. Kijk dus vanavond om 19.00 uur op NPO 3 en zie wat onze jeugd te vertellen had.

Klik hier voor een link naar de uitzending: (+/-12e minuut)

Geen training JO9 en JO7 ivm Zuidlaardermarkt

In verband met de Zuidlaardermarkt is er dinsdag 17 oktober geen training voor JO9 en JO7 jeugd.

Op donderdag 26 oktober is er geen training voor JO9 jeugd in verband met de herfstvakantie.

Uitslag klaverjasavond 6 oktober

Klik hier voor de uitslag van de klaverjasavond

Zuidlaarderbollen te koop in voetbalkantine

Er zijn nog een heel aantal Zuidlaarderbollen over na de verkoop van afgelopen vrijdagavond. Ze zijn dit weekend te koop in de voetbalkantine voor 5 euro per stuk.

Omroephokje en scorebord verwijderd

Na bijna 40 jaar trouwe dienst is het omroephokje, dé werkplek van Geert Kamping, en het scorebord afgebroken.

De komst van nieuwe communicatiemiddelen als internet en draadloze telefoons hebben er voor gezorgd dat de werkzaamheden tijdens de thuiswedstrijden van ons eerste elftal beperkt werden tot het omroepen van de opstellingen en de namen van scheidsrechter met assistenten, bijhouden van de stand en het melden van de doelpuntenmaker. Deze taken werden in de afgelopen tijd al verzorgd door Burkhard Weiss.

De middelen die Burkhard ten dienste staan maken het mogelijk dat allerlei zaken op afstand middels draadloze communicatie worden verzorgd. Daarnaast was het hokje in al de jaren behoorlijk versleten en het scorebord met klok was stuk

Besloten is om het hokje te verwijderen  en op vrijkomende plaats een door de Rabobank geschonken modern scorebord te plaatsen, dit scorebord is al geruime tijd in ons bezit.

De foto geeft het afscheid van Geert Kamping van het hokje weer.

Hokje_resized.jpg