VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie.vvannen@gmail.com

Nieuws en verslagen

Trainingstijden jeugd

Vanaf maandag 14 augustus gaan de trainingen van JO11 t/m JO19 ( E t/m A) van start.

De trainingen van de JO9 en J07 (F en lager) beginnen na het voetbalkamp. (JO9 op de dinsdag en donderdag en de JO7 alleen op de dinsdag. De voetballiefhebbers van de JO9 mogen gedurende de zomervakantie vrijblijvend meedoen met de JO11 op de maandag en woensdag van 17.30-18.30.

JO9-8 en 7 (F en lager) beginnen na het voetbalkamp.

Er zal in eerste instantie een enigszins aangepast programma zijn, aangezien er nog een paar trainers op vakantie zijn. We moeten dus even improviseren.

Dat betekent dat JO11 en JO13 vanaf maandag 14 augustus beginnen en JO15 en JO17  vanaf woensdag 16 augustus.
Klik hier voor het schema

We zijn nog op zoek naar enkele personen, die leider dan wel trainer willen zijn.
Voor de JO13-2 zoeken we nog een leider naast Erik de Vos. Je kunt je melden bij Erik, (petradevos@live.nl ) als je dit leuk vindt.
Voor de JO17-1 zoeken we naast  de trainer/coach Melchior Knol nog een leider en eventueel grensrechter.
Voor de JO19 zoeken we nog een trainer voor de donderdag en een medeleider/coach naast René Buutkamp op de zaterdag.
Ouders en belangstellenden kunnen zich melden bij Klaas Pot, kapot@ziggo.nl
Klaas Pot
Technisch coördinator afd. jeugd vv Annen

Voorbereiding Annen 1 seizoen 2017-2018

Klik hier voor het programma van de voorbereiding voor het komende seizoen.

De verrichtingen van Jessica Jurg

Bij v.v. Annen begonnen als keepster, lees nu hoe het Jessica vergaat aan de University of Hartford via http://www.hartfordhawks.com/news/2017/7/26/womens-soccer-throwbackthursday-jessica-jurg.aspx

Training dames team komend seizoen

Het dameselftal traint vanaf volgend seizoen op de maandag- en woensdagavond vanaf 20.00 uur. Albert Bots zal de dames op deze avonden gaan trainen. We zijn voor de zaterdag op zoek naar een leider en grensrechter. Greet stopt, na dit jaren met plezier te hebben gedaan! Lijkt het je leuk en vooral gezellig, de dames voor, tijdens en na de wedstrijd te begeleiden, meld je dan aan bij Henk Steenge via hsteenge@hotmail.com of 06-28841966 (een duo is wenselijk).

Gezamenlijk vertrek naar FC Groningen

Voor de wedstrijd FC Groningen CF Granada vertrekken we gezamenlijk vanaf d'Anner Oele om 15.45 met de bus. De bestelde kaarten zullen in de bus worden verstrekt.

FC Groningen - CF Granada

FC Groningen bedankt vv Annen  hartelijk  voor het gastvrije ontvangst bij de oefenwedstrijd.
Als blijk van waardering stellen zij gratis kaarten beschikbaar voor het bestuur- en  vrijwilligers van vv Annen voor de wedstrijd FC Groningen-CF Granada op zaterdag 22 juli aanvang 17.00 uur in het Noordlease stadion.
Een heel mooi gebaar. Wie hier naar toe wil moet dit even kenbaar maken via beheer@vvannen.nl
Wij kunnen dan aangeven hoeveel personen van onze kant naar deze wedstrijd gaan en dan zorgt Groningen ervoor dat de kaarten hier zijn.
Wellicht kan er gezamenlijk een vertrek vanaf de parkeerplaats worden geregeld rond ca. 15.30 uur.
Laat dus z.s.m. weten als je hier naar toe wilt.

Vrijwilligers bedankt!

We kunnen terugkijken op een prachtige wedstrijddag vv Annen - FC Groningen. Mooi weer, heel veel bezoekers, een geweldige line-up van onze jeugd alsmede de inzet van onze ballenjongens en uiteraard een mooie wedstrijd voor onze club. Maar dit alles kunnen we niet realiseren zonder vrijwilligers en we hadden er gisteren heel veel. Wij willen dan ook iedereen bedanken die zich op welke manier dan ook heeft ingezet om deze wedstrijd mogelijk te maken. Zonder vrijwilligers geen voetbal! Iedereen ontzettend bedankt!!!!