VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie@vvannen.nl

Nieuws en verslagen

VV Annen Rabo Jeugdtoernooi

Op zaterdag 2 juni vindt ons jaarlijkse Rabo Jeugdtoernooi weer plaats op de voetbalvelden van VV Annen.
We starten ’s morgens met de voetballers van JO 8/9, ’s middags speelt JO10/11 en ’s avonds komt JO13 in actie.
Hiervoor hebben we weer vrijwilligers nodig. Denk bijvoorbeeld aan: bezetting in de kantine, hamburgers bakken, ranja inschenken, kleedkamers schoonmaken etc. Tussen de werkzaamheden door is voldoende tijd om zo nu en dan ook even bij uw voetballende kind te kijken.
Ook scholieren die dit voor hun maatschappelijke stage willen doen zijn welkom.

Zou je ons willen helpen, laat dit dan weten aan Fokke Hamminga (06-51868460) of Femmie Mulder (06-18302307) of mail naar borckerveld@home.nl. Geef dan ook aan voor welk dagdeel je beschikbaar bent en waar je voorkeur naar uitgaat qua werkzaamheden.

Uitslag klaverjasavond 6 april

Klik hier voor de einduitslag van de klaverjasavond.

Jaarlijkse feestavond

Vrijdag 13 april is het weer zover: onze jaarlijkse feestavond voor senioren en JO-19 in d'Anner Oele. Het thema voor dit jaar is DE FOUTE PARTY.
Voor meer informatie klik hier

Data scheidsrechtercursus aangepast !

De scheidsrechtercursus is in verband met familie-omstandigheden verplaatst naar de volgende data:

woensdag 4 april;
donderdag 12 april;
woensdag 18 april.

Vrijwilligers TT

Ben jij voor de VV Annen onze TT vrijwilliger?

Als VV Annen zijn we dit jaar weer benaderd om deel te nemen in de horecaploeg tijdens de TT in Assen. We gaan de bars bemannen achter de tribunes met heel veel vrijwilligers van verschillende verenigingen uit het dorp. Dit is een prachtig initiatief om als vrijwilliger geld te genereren voor je club. Graag willen we, net als afgelopen jaar, met 150 vrijwilligers deze klus klaren. Naast dat het heel gezellig was volgens iedereen, heeft het veel geld opgeleverd voor onze club. Hierdoor kunnen we o.a. de contributie laag houden.  Horeca ervaring is een pre maar met gewoon nuchter verstand ben je een zeer welkome vrijwilliger.

Onze inzet wordt gevraagd op 29 en 30 juni en 1 juli a.s. Kun en wil je meehelpen, meld je dan aan via de mail: alexboersma@ziggo.nl of via 06-19959301.

Denk niet dat je er alleen voor staat, velen hebben zich al gemeld.

Bestuur VV Annen

Scheidsrechterscursus

De scheidsrechterscursus is gepland en zal worden gehouden op onderstaande data:
29 maart 18.30-21.30
 4 april      18.30-21.30
12 april    18.30-21.00
Mocht je je nog niet hebben aangemeld, doe dit dan zo spoedig mogelijk!

Uitslag klaverjasavond 2 maart

Klik hier voor de uitslag van de klaverjasavond.