VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38 
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl 
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie.vvannen@gmail.comNieuws en verslagen

nieuwe indeling voor de JO15

In verband met nieuwe aanmeldingen, enkele dispensaties en het doorschuiven van spelers is er toch een mogelijkheid ontstaan om 3 - JO15 teams te maken i.p.v. 2 teams met heel veel spelers.

Kijk hier voor uitleg en de nieuwe indeling naar 3 teams JO15.

vv Annen speler naar FC Groningen Jeugdopleiding

M Speelman.jpg

vv Annen jeugdspeler Marco Speelman maakt komend seizoen de overstap naar de jeugdopleiding van FC Groningen. Trainer Jordi Hoogstrate overhandigt bij het afscheid een cadeau aan Marco.

vv Annen wenst Marco veel succes bij FC Groningen!

Voetbalkamp editie 2017

Op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september vindt voor de 22ste keer het voetbalkamp plaats. De JO-9 en JO-11 elftallen gaan door middel van spellen, bingo en het altijd spannende onderdeel slapen in een grote tent op het voetbalveld alvast een goede teamspirit voor het nieuwe seizoen kweken. Plezier staat voorop in dit weekend!

Inmiddels hebben alle spelertjes een brief gehad waarin zij zich op hebben kunnen geven. Gelukkig is het enthousiasme ook dit jaar weer groot zodat de komende editie weer veel plezier en gezelligheid beloofd te geven.

Indien er JO-9 of JO-11 pupillen mochten zijn die zich nog op willen geven maar de brief niet (meer) hebben, stuur even een mail naar tsantes@hotmail.com dan gaan we dat regelen.

Het kamp start op vrijdag om 10:00 en duurt tot zaterdag 13:30.

Namens de organisatie,

Dennis Roossien
Rene Hegge
Femmie Mulder
Tieme Santes

Teamindeling senioren

Hier kunnen jullie de indeling van de senioren vinden die volgend gaan voetballen op het veld. We komen volgend jaar weer uit met 6 elftallen.

Er zijn wijzigingen doorgevoerd van spelers tussen verschillende elftallen. Verder zal er tijdens de voorbereiding een selectie worden gemaakt tussen Annen 2 en 3 om zodoende voldoende spelers per elftal te hebben. Bij onvoldoende spelers zal er altijd tussen de elftallen worden gewisseld in overleg met de leiders. 

Indien er onjuistheden op de lijst staan neem dan contact op met Henk Steenge op 06-28841966 of hsteenge@hotmail.com

Het seizoen zal dit jaar later gaan starten. Voor de start van het seizoen kun je terecht bij je leider.

Wij wensen jullie een prettige vakantie en alvast een plezierige start van het nieuwe seizoen.

Oefenwedstrijd Annen 1 en Annen 2

Zondag 2 juli worden er 2 oefenwedstrijden gespeeld. Eerst om 12.00 uur de wedstrijd Annen 2 - Leo 2 en vervolgens om 14.00 uur Annen 1 - Leo 1.

vernieuwing pupillenvoetbal

Amateurvoetbal kiest voor vernieuwing pupillenvoetbal

Het amateurvoetbal start vanaf het seizoen 2017/'18 met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Kinderen van zeven tot twaalf jaar gaan wedstrijden spelen op kleinere veldjes en in kleinere teams, waardoor ze vaker aan de bal komen en meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Dit draagt bij aan het spelplezier en de ontwikkeling van ieder kind op elk niveau. De nieuwe wedstrijdvormen worden in twee jaar, stapsgewijs ingevoerd. Lees meer in de uitgebreide brochure van de KNVB:

Vrijwilligers TT bedankt!!

Wij willen alle vrijwilligers die de afgelopen dagen tijdens de TT hebben meegeholpen als tapper, verkoper, runner of op welke manier dan ook, heel hartelijk bedanken. Zonder jullie enthousiasme en enorme inzet hadden we dit niet kunnen doen. Het zal voor de clubkas weer een mooie bijdrage opleveren. Heel erg bedankt!!!!!

Henk en Gerard

 

deze hosting is aangeboden door Revenew BV te Amersfoort