VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38 
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl 
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie.vvannen@gmail.com 

Nieuws en verslagen

Jaarlijkse Voetbalquiz

Donderdag 21 december wordt weer de jaarlijkse voetbalquiz gehouden. Een hoop gezelligheid en gemixte teams die strijden om de eeuwige roem. Niet alleen vragen over nationale en internationale voetbal weetjes, maar ook regionaal.

Alle dames en heren senioren en daarbij natuurlijk ook de dames en heren 7x7, en A junioren zijn van harte welkom.

Donderdagavond 21-12-2017 aanvang om 19:30 uur. Kosten € 10,-- all in.

Komt allen!

Veldtraining JO7 en JO9

Aanstaande dinsdag (12-12) is de laatste veldtraining voor JO7 en JO9. De veldtrainingen voor JO7 en JO9 worden hervat op de dinsdag na de kerstvakantie.

Onderling zaaltoernooi vrijdag 29 december

Ons jaarlijks onderlinge zaaltoernooi wordt vrijdag 29 december a.s. gehouden, noteer deze datum alvast in je agenda. Alle senioren (dus ook de dames!) en de JO19 zijn van harte welkom. Aanvang 18.00 uur. Meld je even zodra je er bent zodat je kan worden ingedeeld in een team. Het toernooi zal tot ca. 23.00 uur duren en na afloop kunnen we nog even gezellig nazitten in de Sportsbar.

Uitslag klaverjasavond 1 december

Klik hier voor de uitslag van de klaverjasavond

FC Groningen – Sparta Rotterdam

Als lid van het Amateurconvenant FC Groningen hebben leden van VV Annen drie keer per jaar de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een thuiswedstrijd van FC Groningen te bezoeken. Inmiddels is er voor vv Annen een unieke link gemaakt waarop kaarten voor de wedstrijd FC Groningen – Sparta (zondag 24 december 2017, aanvang 12.30u) kunnen worden besteld. Voor iedere verkochte kaart ontvangt vv Annen aan het einde van het seizoen €1,-.  Kaarten kosten normaal minimaal € 18,- per stuk, maar zijn voor deze wedstrijd slechts € 10,- per kaart. Er geldt een minimum bestelaantal van 10 kaarten. Kaarten kunnen eenvoudig worden aangeschaft via de unieke verenigingslink:

http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/vvannen

Om zeker te zijn dat je kunt genieten van live voetbal in het Noordlease Stadion adviseert FC Groningen tijdig de kaarten te reserveren. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Geen training op sinterklaasavond

In verband met sinterklaasavond gaat de training van dinsdag 5 december voor JO9 en JO7 niet door.

Training overige senioren 30 november

De training van de overige senioren begint donderdag a.s. om 21.00 uur.

 

deze hosting is aangeboden door Revenew BV te Amersfoort