VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie@vvannen.nl

Nieuws en verslagen

Prijzen verloting nog niet opgehaald

Alle prijzen van de verloting zijn nog niet opgehaald, waaronder de hoofdprijs! Kijk dus nog eens goed naar uw gekochte lot(en) en misschien ligt er nog een mooie prijs op u te wachten. Als u een prijs hebt gewonnen, kunt u contact opnemen met Ivo Dijkema, tel. 06-15870910. Klik hier om de nummers van de winnende loten te controleren.

JO17-1 promoveert naar hoofdklasse

Klik hier voor het verslag

Dames 7x7 kampioen!

Gisteravond zijn de dames 7x7 kampioen geworden! Annemiek, Mariska, Susan, Liselot, Dianne, Mariska, Alete, Eline, Amber, Maureen en Jeanne van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie!!!

Annen 4 kampioen!

Annen 4 heeft gisteravond met 2-1 thuis gewonnen van de directe concurrent Tynaarlo en daarmee het kampioenschap in de wacht gesleept. Een prachtige prestatie en wij feliciteren de spelers en staf van Annen 4 van harte met het behaalde kampioenschap!.

Welk team verkocht de meeste loten

Nieuw dit jaar was de teamactie bij de verkoop van loten voor de jaarlijkse verloting van VV Annen. Het team dat de meest loten verkoopt wint een team BBQ op de club. Er waren een aantal teams die al heel snel veel loten verkochten en massaal nieuwe boekjes bij de leiders opvroegen. Vanaf de eerste dagen was het al een nek aan nek race tussen twee aan elkaar gewaagde teams. En hoewel er teams waren die meer dan 20 boekjes verkochten, bleken de winnende teams zelf meer dan 30 boekjes te kunnen verkopen. Met het minimale verschil van 1 verkocht boekje bleven ze de concurrentie ver voor. Het gaat hier om de leeftijdgenootjes van JO 11-1 en JO 11-2.
En omdat het verschil zo klein is, hebben we besloten dat beide teams gewonnen hebben.
Zowel JO 11-1 als 11-2 winnen de BBQ!
Alle spelers van beide teams willen we dan ook van harte feliciteren met deze topprestatie. En zeker ook de overige teams waar soms meer verkocht is dan dat er spelers in het team zitten. Super gedaan allemaal!

De leiders van JO 11-1 en 11-2 kunnen contact opnemen met Ivo om een datum af te spreken voor de BBQ.

Namens het bestuur nogmaals gefeliciteerd!!

JO17-1 heeft het kampioenschap nog in het vizier

Wie goed voetbal wil zien, moet eens een kijkje nemen bij Annen JO-17 1. De jongens, voorheen de B-junioren, spelen week na week de pannen van het dak. Afgelopen zaterdag werd in Drachten vakkundig afgerekend met koploper VV Drachten: 3-6.
Klik hier voor het mooie verslag geschreven door Alfred Meester

Uitslag trekking verloting

Klik hier voor de uitslag van de trekking