VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie.vvannen@gmail.com

Nieuws en verslagen

Klaverjasavonden seizoen 2017-2018

Net als in de vele afgelopen jaren organiseert de Voetbalvereniging Annen ook in de komende 8 maanden weer elke maand een klaverjasavond.

Normaal gesproken is dat altijd op de eerste vrijdag van de maanden september tot en april. Dit jaar echter is de eerste avond niet op de eerste vrijdag (1 september) maar op de tweede vrijdag: 8  september. Dit omdat op 1 september de kantine gebruikt wordt voor het voetbalkamp en daardoor de kantine niet voor andere doeleinden kan worden gebruikt.

Het schema voor dit seizoen zien er daarom als volgt uit: september 2017, 6 oktober 2017, 3 november 2017 1 december 2017, 5 januari 2018, 2 februari 2018, 2 maart 2018, 6 april 2018, inclusief prijsuitreiking.

We beginnen steeds om 20:00 uur,

U weet het, lage inleg en smakelijke prijzen.

Ophalen kleding nieuwe seizoen

Beste leiders van onze jeugdteams,
De kleding en overige materialen voor jullie teams voor het aankomende seizoen kan woensdag 23 augustus tussen 19.00 en 20.00 uur afgehaald worden bij de kantine.
De eerste bekerwedstrijden staan voor een aantal teams gepland voor 2 september a.s.
Mocht je deze avond niet kunnen dan het verzoek om iemand anders (bijv ouder) te vragen de kleren te halen.

Trainingstijden jeugd

Vanaf maandag 14 augustus gaan de trainingen van JO11 t/m JO19 ( E t/m A) van start.

De trainingen van de JO9 en J07 (F en lager) beginnen na het voetbalkamp. (JO9 op de dinsdag en donderdag en de JO7 alleen op de dinsdag. De voetballiefhebbers van de JO9 mogen gedurende de zomervakantie vrijblijvend meedoen met de JO11 op de maandag en woensdag van 17.30-18.30.

JO9-8 en 7 (F en lager) beginnen na het voetbalkamp.

Er zal in eerste instantie een enigszins aangepast programma zijn, aangezien er nog een paar trainers op vakantie zijn. We moeten dus even improviseren.

Dat betekent dat JO11 en JO13 vanaf maandag 14 augustus beginnen en JO15 en JO17  vanaf woensdag 16 augustus.
Klik hier voor het schema

We zijn nog op zoek naar enkele personen, die leider dan wel trainer willen zijn.
Voor de JO13-2 zoeken we nog een leider naast Erik de Vos. Je kunt je melden bij Erik, (petradevos@live.nl ) als je dit leuk vindt.
Voor de JO17-1 zoeken we naast  de trainer/coach Melchior Knol nog een leider en eventueel grensrechter.
Voor de JO19 zoeken we nog een trainer voor de donderdag en een medeleider/coach naast René Buutkamp op de zaterdag.
Ouders en belangstellenden kunnen zich melden bij Klaas Pot, kapot@ziggo.nl
Klaas Pot
Technisch coördinator afd. jeugd vv Annen

Voorbereiding Annen 1 seizoen 2017-2018

Klik hier voor het programma van de voorbereiding voor het komende seizoen.

De verrichtingen van Jessica Jurg

Bij v.v. Annen begonnen als keepster, lees nu hoe het Jessica vergaat aan de University of Hartford via http://www.hartfordhawks.com/news/2017/7/26/womens-soccer-throwbackthursday-jessica-jurg.aspx

Training dames team komend seizoen

Het dameselftal traint vanaf volgend seizoen op de maandag- en woensdagavond vanaf 20.00 uur. Albert Bots zal de dames op deze avonden gaan trainen. We zijn voor de zaterdag op zoek naar een leider en grensrechter. Greet stopt, na dit jaren met plezier te hebben gedaan! Lijkt het je leuk en vooral gezellig, de dames voor, tijdens en na de wedstrijd te begeleiden, meld je dan aan bij Henk Steenge via hsteenge@hotmail.com of 06-28841966 (een duo is wenselijk).

Vrijwilligers bedankt!

We kunnen terugkijken op een prachtige wedstrijddag vv Annen - FC Groningen. Mooi weer, heel veel bezoekers, een geweldige line-up van onze jeugd alsmede de inzet van onze ballenjongens en uiteraard een mooie wedstrijd voor onze club. Maar dit alles kunnen we niet realiseren zonder vrijwilligers en we hadden er gisteren heel veel. Wij willen dan ook iedereen bedanken die zich op welke manier dan ook heeft ingezet om deze wedstrijd mogelijk te maken. Zonder vrijwilligers geen voetbal! Iedereen ontzettend bedankt!!!!