VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie.vvannen@gmail.com

Nieuws en verslagen

Veldtraining JO7 en JO9

Aanstaande dinsdag (12-12) is de laatste veldtraining voor JO7 en JO9. De veldtrainingen voor JO7 en JO9 worden hervat op de dinsdag na de kerstvakantie.

Uitslag klaverjasavond 1 december

Klik hier voor de uitslag van de klaverjasavond

FC Groningen – Sparta Rotterdam

Als lid van het Amateurconvenant FC Groningen hebben leden van VV Annen drie keer per jaar de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een thuiswedstrijd van FC Groningen te bezoeken. Inmiddels is er voor vv Annen een unieke link gemaakt waarop kaarten voor de wedstrijd FC Groningen – Sparta (zondag 24 december 2017, aanvang 12.30u) kunnen worden besteld. Voor iedere verkochte kaart ontvangt vv Annen aan het einde van het seizoen €1,-.  Kaarten kosten normaal minimaal € 18,- per stuk, maar zijn voor deze wedstrijd slechts € 10,- per kaart. Er geldt een minimum bestelaantal van 10 kaarten. Kaarten kunnen eenvoudig worden aangeschaft via de unieke verenigingslink:

Om zeker te zijn dat je kunt genieten van live voetbal in het Noordlease Stadion adviseert FC Groningen tijdig de kaarten te reserveren. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Geen training op sinterklaasavond

In verband met sinterklaasavond gaat de training van dinsdag 5 december voor JO9 en JO7 niet door.

Gevonden voorwerpen

De gevonden voorwerpen bak puilt uit!! Ben je iets kwijt of weet je dat je een kledingstuk hebt laten liggen, kom dan kijken of het in de bak ligt. Binnenkort zullen we deze bak opruimen, dus graag zo spoedig mogelijk langskomen om jouw spullen weer mee te nemen.

overvolle gevonden voorwerpenbak_resized.jpg

VV Hoogeveen TV - reactie Hans de Wals (Annen)

Annen leek aanvankelijk te worden weggespeeld in het bekerduel tegen Hoogeveen, maar weerde zich na een vroege 0-2 achterstand kranig. Vlak voor de rust bracht men de spanning zelfs terug. In de tweede helft wist men er een wedstrijd van te maken, maar liep Hoogeveen in de slotfase uiteindelijk toch nog uit naar een grote zege: 2-6.
VV Hoogeveen TV sprak na afloop met Annen-doelman Hans de Wals. (Klik voor link)

VV Hoogeveen TV maakte een samenvatting van de wedstrijd. (Klik voor link)

Zaalschema JO7, JO9 en JO11 jeugd

Voor de JO9 jeugd geldt dat wanneer er vrijdags zaaltraining is, de veld training van donderdag vervalt.

Klik hier voor het zaalschema voor de JO7, JO9 en JO11 jeugd.