VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie.vvannen@gmail.com

Nieuws en verslagen

vv Annen speler naar FC Groningen Jeugdopleiding

M Speelman.jpg

vv Annen jeugdspeler Marco Speelman maakt komend seizoen de overstap naar de jeugdopleiding van FC Groningen. Trainer Jordi Hoogstrate overhandigt bij het afscheid een cadeau aan Marco.

vv Annen wenst Marco veel succes bij FC Groningen!

Teamindeling senioren

Hier kunnen jullie de indeling van de senioren vinden die volgend gaan voetballen op het veld. We komen volgend jaar weer uit met 6 elftallen.

Er zijn wijzigingen doorgevoerd van spelers tussen verschillende elftallen. Verder zal er tijdens de voorbereiding een selectie worden gemaakt tussen Annen 2 en 3 om zodoende voldoende spelers per elftal te hebben. Bij onvoldoende spelers zal er altijd tussen de elftallen worden gewisseld in overleg met de leiders.

Indien er onjuistheden op de lijst staan neem dan contact op met Henk Steenge op 06-28841966 of hsteenge@hotmail.com

Het seizoen zal dit jaar later gaan starten. Voor de start van het seizoen kun je terecht bij je leider.

Wij wensen jullie een prettige vakantie en alvast een plezierige start van het nieuwe seizoen.

vernieuwing pupillenvoetbal

Amateurvoetbal kiest voor vernieuwing pupillenvoetbal

Het amateurvoetbal start vanaf het seizoen 2017/'18 met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Kinderen van zeven tot twaalf jaar gaan wedstrijden spelen op kleinere veldjes en in kleinere teams, waardoor ze vaker aan de bal komen en meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Dit draagt bij aan het spelplezier en de ontwikkeling van ieder kind op elk niveau. De nieuwe wedstrijdvormen worden in twee jaar, stapsgewijs ingevoerd. Lees meer in de uitgebreide brochure van de KNVB:

Annen - FC Groningen 9 juli a.s.

Voor meer details inzake de wedstrijd tegen FC Groningen, klik op het kopje "FC Groningen"

11e editie Rabobank jeugdtoernooi

11de  Editie Rabobank V.V. Annen jeugdtoernooi is elk jaar weer genieten.

De 11de  editie van het jaarlijkse Rabobank V.V. Annen jeugdtoernooi had afgelopen zaterdag 10 juni alles mee. Ondanks de weersvoorspelling werd het een mooie zonnige dag. Maar liefst 70 teams streden om de bekers, waarbij voor de organisatie altijd de fairplay beker de belangrijkste is. De niveaus varieerden van laagste klasse tot aan divisie klasse. Het tijdstip werd ondanks de vakantieperiode door veel ouders en kinderen als positief ervaren. Met name de kinderen konden weer even helemaal los in de weide en hun energie kwijt. Complimenten waren er ook voor de poule indeling, omdat op elk niveau veel wedstrijden gelijkwaardig waren. Speciale vermelding is op zijn plaats nog voor de beslissing in de JO-11 categorie. Hier eindigden Annen JO11-3 en FC Assen JO11-3 na 4 wedstrijden op hetzelfde aantal punten, dezelfde doelpunten en een gelijk onderling resultaat. Er moest dus tijdens de prijsuitreiking onder toezicht ook van ongeveer 1000 kinderen, ouders en opa en oma’s nog penalty’s worden genomen. Annen JO11-3 werd uiteindelijk de winnaar. Verder waren alle teams van Annen zo sportief dat er geen ander team eerste is geworden. Je kunt natuurlijk ook een beetje doorslaan met het proberen te winnen van de fairplay beker.

Wij willen alle de vrijwilligers bedankten voor de hulp tijdens het toernooi. Zonder deze groep kunnen we niet. Jullie hebben ervoor gezorgd, dat de kinderen hebben genoten en dat de V.V. Annen zich weer positief in de regio heeft gepresenteerd.

Klik hier voor enkele foto's

O15-1 in Oldenburg

C1-1 (1024x768).jpg

Bekijk hier het verslag van O15-1 bij de GVO Oldenburg Cup 2017

De B's kampioen in Denemarken

De B's hebben een meerdaags internationaal toernooi in Denemarken gewonnen. Gefeliciteerd mannen met dit behaalde kampioenschap!