VV Annen

Sportpark "De Hofakkers"

Kruisakkers 38
9468BJ Annen

Contact met de vereniging :
beheer
@vvannen.nl
teamfoto's en verslagen kunnen gemaild worden naar :
redactie.vvannen@gmail.com

Nieuws en verslagen

Omroephokje en scorebord verwijderd

Na bijna 40 jaar trouwe dienst is het omroephokje, dé werkplek van Geert Kamping, en het scorebord afgebroken.

De komst van nieuwe communicatiemiddelen als internet en draadloze telefoons hebben er voor gezorgd dat de werkzaamheden tijdens de thuiswedstrijden van ons eerste elftal beperkt werden tot het omroepen van de opstellingen en de namen van scheidsrechter met assistenten, bijhouden van de stand en het melden van de doelpuntenmaker. Deze taken werden in de afgelopen tijd al verzorgd door Burkhard Weiss.

De middelen die Burkhard ten dienste staan maken het mogelijk dat allerlei zaken op afstand middels draadloze communicatie worden verzorgd. Daarnaast was het hokje in al de jaren behoorlijk versleten en het scorebord met klok was stuk

Besloten is om het hokje te verwijderen  en op vrijkomende plaats een door de Rabobank geschonken modern scorebord te plaatsen, dit scorebord is al geruime tijd in ons bezit.

De foto geeft het afscheid van Geert Kamping van het hokje weer.

Hokje_resized.jpg

Zuidlaarderbollen actie 2017

Net als voorgaande jaren houdt de VV Annen de Zuidlaarderbollenactie. De pupillen van de vereniging zullen onder begeleiding van volwassenen bij u aan de deur komen om de welbekende Zuidlaarderbol te verkopen. De opbrengst van de actie komt volledig ten goede aan de jeugdafdeling van de vereniging.

De actie vindt plaats op vrijdag 6 oktober tussen 18:00 en 20:15 uur in de dorpen Annen, Anloo, Gasteren, Spijkerboor, Oud-Annerveen en Nieuw-Annerveen. De jeugdcommissie van de VV Annen hoopt op een goede verkoop!

Klaverjasavond 6 oktober

Klaverjasavond  vrijdag 6 oktober 2017
Vrijdag 6 oktober a.s. is de tweede klaverjasavond van het seizoen 2017-2018.
Zoals gewoonlijk beginnen we om 20:00 uur.
En u weet het: lage inleg en smakelijke prijzen.

Jaarverslag ter inzage voor leden

Een kopie van het jaarverslag ligt vanaf nu voor de leden ter inzage in de bestuurskamer. Maar uiteraard kun je maandag 25 september tijdens de Algemene Ledenvergadering een exemplaar van het jaarverslag in ontvangst nemen. Aanvang 20.00 uur bij d'Anner Oele.

Hondenpoep, opgeruimd is netjes!

Het komt regelmatig voor dat mensen hun hond laten spelen op het trainingsveld. Het gebeurt dan wel eens dat een hond zijn/haar behoefte op het trainingsveld doet. Vaak wordt de behoefte dan in de bosjes gegooid. Het probleem is echter dat wanneer er tijdens de training een bal in de bosjes terecht komt, het kind of de trainer deze bal uit de bosjes moet halen. Het gevolg is dan: poep aan je schoen of aan de bal!! Ruim dus de hondenpoep op d.m.v. een zakje en gooi deze netjes weg.

Uitslag klaverjasavond 8 september

Klik hier voor de uitslag van de klaverjasavond.

Website VV Annen

Marco van der Gracht is al een aantal jaren actief als webbeheerder van onze website. Menig bericht is door Marco op de site gezet. Door onder andere vrijwillige werkzaamheden voor de KNWU heeft Marco zijn rol als webbeheerder voor VV Annen met ingang van het komend seizoen stopgezet. Het bestuur wil Marco bedanken voor zijn jarenlange inzet als webbeheerder. Als vervanger is Kees Woortmeijer bereid gevonden om de rol als webbeheerder op zich te nemen.
De website is toe aan vernieuwing. Trends en statistieken laten zien dat tegenwoordig websites het meeste worden bezocht op mobiele apparaten. Voorwaarde voor een website is dat deze dan ook goed weergegeven wordt op mobiele apparaten. Onze website voldoet daar niet aan. Begin komend seizoen gaan we de website veranderen. Niet alleen technisch voor de weergave maar ook de lay-out zal in een ander tenue komen. Jan Blom, Kees Woortmeijer en Michiel Bijmolen zullen zich bezig houden met het vernieuwen van de site.