Annen JO9-2 tegen LEO JO9-2

Het was zaterdagmorgen 2 november al vroeg dag op sportpark de Hofakkers. De opdracht vanuit het jeugdbestuur was om ‘s morgens fris en fruitig en met de haren netjes gekamd al op tijd aanwezig te zijn voor de jaarlijkse teamfoto. Zo gezegd, zo gedaan, maar dat viel een aantal van onze spelers nog wel een beetje zwaar, want de Halloween avond van de dag ervoor hakte er bij een aantal zichtbaar flink in. Desalniettemin was iedereen op tijd aanwezig, strak in de kleren, shirtje netjes bij de broek in en op naar de fotograaf. Na het fotomoment stond de wedstrijd tegen LEO JO9-2 op het programma. Inmiddels al weer de zesde competitiewedstrijd van ons seizoen en na 3x winst, 1x gelijk en 1x verlies doen we zeer verdienstelijk mee in onze klasse. Vol overgave begonnen we aan de warming-up, echter die werd toch nog even verstoord door de fotograaf, want de reeds gemaakte foto moest even overnieuw zodat de sponsor nu ook in beeld kwam. Na het tweede fotomoment konden we dan eindelijk aan onze wedstrijd beginnen, en die ging al snel los. Binnen slechts een paar minuten scoorde Twan met een vlammend schot vanaf rechts en leek een grote overwinning al snel in de maak. Helaas bleek de avond er voor, of de verstoring van de warming-up toch meer invloed te hebben gehad dan vooraf ingeschat, want de eerste helft leek voor de rest gezapig naar een magere 1-0 voorsprong toe te gaan. Totdat onze tegenstander ons een handje meehielp met een ongelukkig eigen doelpunt na een goed bedoelde terugspeelbal. Met 2-0 voorsprong werd de kleedkamer opgezocht en werden er verwoede pogingen gedaan de boys en onze meid weer wakker en op scherp te krijgen. De energie in de kleedkamer spatte er weer van af, maar eenmaal op het veld bleek dat van korte duur. De juiste instelling en inzet was er zeer zeker, maar de rushes langs de zijlijn waar onze toppers zo goed in zijn, bleven vandaag wat achterwege en werd het terug verdedigen ook wel eens een beetje overgeslagen. Echter na wat vlotte combinaties en goed overspel werd de voorsprong toch al snel uitgebreid naar mijn liefst 5-0 door nog een doelpunt van Twan en 2 van Jop! En zo leek de wedstrijd ook haar einde te gaan krijgen, totdat enig momentje van onachtzaamheid bij het uitverdedigen de 5-1 eindstand op het bord bracht. Na de wedstrijd vlogen de penalties er weer als vanouds en soms op zeer fraaie wijze in en blonk Ties uit in goed keeperswerk. Wederom een fantastische uitslag en na deze vierde winstpartij kijken we dan ook met vol vertrouwen uit naar de komende wedstrijden. Onze toppers Ties, Jesse, Jesse, Sterre, Stef, Twan, Jop en Giel zijn een hecht team en het samenspel en spelvreugde van onze boys & girl is elke week weer een verademing om naar te kijken! Ga zo door en op naar volgende week!