Rabobank Club Kas Campagne

Gepubliceerd door Kees op 25 september, 2017

De RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE is van start gegaan.

De Rabobank Clubkas Campagne houdt in dat Rabobank Assen & Noord-Drenthe € 100.000 verdeelt onder de aangemelde vereniging in het werkgebied van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Ook wij, de V.V. Annen doet mee aan deze unieke actie van de Rabobank!!
Van 3 t/m 18 oktober 2017 mogen Leden van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe stemmen op hun favoriete club die deelneemt aan de Rabobank Clubkas Campagne.
Alle leden die vóór 1 augustus 2017 lid waren van de Rabobank krijgen vlak voor 3 oktober een stemkaart per post in huis.
Op deze stemkaart staat een unieke persoonlijke code waarmee je 3 stemmen kan uitbrengen. Je mag maximaal 2 stemmen aan onze club geven, de 3de stem kun je uitbrengen op een andere club, maar dat hoeft niet per sé.
Je kunt vanaf 3 oktober stemmen via www.rabobank.nl/assen-nd
Als project / bestedingsdoel hebben wij nieuwe ballenvangers voor op de jeugdvelden.

Dus bent u Lid van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe, breng dan uw stem uit op onze club, V.V. Annen!!

Bent u nog géén lid en wilt u volgend jaar óók stemmen? Ga dan naar www.rabobank.nl/assen-nd en vraag het gratis lidmaatschap aan onder tabblad “Lid worden”.