Vrijwilligers TT

Gepubliceerd door ina op 21 maart, 2018

Ben jij voor de VV Annen onze TT vrijwilliger?

Als VV Annen zijn we dit jaar weer benaderd om deel te nemen in de horecaploeg tijdens de TT in Assen. We gaan de bars bemannen achter de tribunes met heel veel vrijwilligers van verschillende verenigingen uit het dorp. Dit is een prachtig initiatief om als vrijwilliger geld te genereren voor je club. Graag willen we, net als afgelopen jaar, met 150 vrijwilligers deze klus klaren. Naast dat het heel gezellig was volgens iedereen, heeft het veel geld opgeleverd voor onze club. Hierdoor kunnen we o.a. de contributie laag houden.  Horeca ervaring is een pre maar met gewoon nuchter verstand ben je een zeer welkome vrijwilliger.

Onze inzet wordt gevraagd op 29 en 30 juni en 1 juli a.s. Kun en wil je meehelpen, meld je dan aan via de mail: alexboersma@ziggo.nl of via 06-19959301.

Denk niet dat je er alleen voor staat, velen hebben zich al gemeld.

Bestuur VV Annen