Geen zaaltrainingen seizoen 2020-2021

Helaas heeft de KNVB heeft voor het seizoen 2020-2021 besloten geen zaalcompetitie op te zetten vanwege de corona perikelen. Dat vinden wij erg jammer maar begrijpelijk. Normaal gesproken zouden we nu starten met de voorbereiding op deze competitie. Omdat er dus geen wedstrijden georganiseerd worden, heeft de jeugdcommissie besloten om de trainingen in de zaal geen doorgang te laten vinden. Trainen is het voorbereiden op wedstrijden maar die gaan er dit seizoen niet komen. Daarom laten wij de trainingen in de buitenlucht doorgaan. Dat is uiteraard wel afhankelijk van de weersomstandigheden maar met de Hollandsche winters van de afgelopen jaren in het achterhoofd, zal er voldoende gelegenheid zijn om trainingen af te werken. De opzet van de trainingen wordt nog gecommuniceerd. Ouders en spelers worden bij wijzigingen in data en tijden vroegtijdig op de hoogte gesteld door de trainer en/of leider.