Hervatten trainingen nu op woensdag 6 mei.

03-05-2020

Beste (jeugd)leden van VvAnnen,

Wij hebben aangekondigd om morgen maandag 4 mei een voorzichtige herstart te maken met de trainingen voor de jeugd. De organisatie hiervan was in volle gang. Echter worden wij geconfronteerd met een bericht van de KNVB met de vraag aan de verenigingen om op 4 mei na 18:00 uur geen voetbalactiviteiten meer te houden/ organiseren. Er was al gepland dat er tijdig zou worden gestopt. Wij menen echter dat wij het advies/ de vraag van de KNVB moeten opvolgen. Uit respect voor de 4 mei herdenking hebben wij daarom besloten om niet morgen maar op woensdag 6 mei de trainingen te hervatten. Dit zal gebeuren met de inachtneming van de regels en richtlijnen die daarvoor zijn uitgevaardigd. Het protocol daarvoor zal nog worden verspreid en op de website worden geplaatst. De trainingsvelden en welke teams waar trainen volgen. Jeugd tot en met O 11 start om 17.30 uur (tot en met 18.30 uur). O13 tot en met O15 start om 18.45 en stopt om 19.45.

De jeugdcommissie van VV Annen.