JO12-1 kampioen!

In de najaar competitie 2019 is het team JO12-1 VV Annen overtuigend kampioen geworden in de 2e klasse. De jongens kenden een goed seizoen met 10 wedstrijden waarvan er 9 gewonnen werden. Ook het doelsaldo was goed te noemen namelijk 74 doelpunten voor en 10 tegen. Dat het team kampioen is geworden moest natuurlijk gevierd worden. Na de laatste uitwedstrijd bij Actief JO12-3 in Eelde (eindstand 0-5) kregen de jongens daar een medaille omgehangen. Na de nodige felicitaties en fotomomentjes ging de ploeg in feeststemming richting de sponsor café- Petit restaurant d Anner Oele in Annen waar de jongens een patatje met een snack aangeboden kregen. Dank daarvoor namens het team!

Trots kunnen de jongens zijn op deze goede prestatie!

Het team bestaat uit: Jort, Bjorn, Merijn, Thijs, Yorick, Tobias, Ruben, Jorn, Daan en Gertjan Leiders: Niels, Gerard en Rick