JO9-1 Kampioen !

Kampioenen!
Dit najaar is onze JO9-1 overtuigend kampioen geworden door alle wedstrijden te winnen! Natuurlijk moest dit gevierd worden met een beker en taart.
Gedurende dit najaar zijn de spelers gegroeid. Het overspelen, oog voor elkaar hebben en positiespel is veel beter geworden.Het is een echt team geworden!  Alle lof voor de trainers (Daniël, Dennis, Jan en Jordi) die hier elke week mee bezig zijn.
De wedstrijd tegen JO9-1 van Borger, die bij ons op bezoek kwamen, willen we graag even terug halen. En dan vooral het karakter van onze spelers. We begonnen de wedstrijd wisselvallig, scoorden wel maar Borger was beter. In de rust stonden we met 3-4 achter en onze spelers waren boos. Boos op de bal, het weer, de scheids, de tegenstander, elkaar, maar vooral op zichzelf. Ranja te lauw, banaan te vies en de mandarijn fungeerde als stuiterbal. Dit was beneden ons niveau. Veel lawaai in de kleedkamer. Een paar spelers namen het voortouw en pepten het hele team op. Borger was te verslaan, dat hadden we op het toernooi in juni ook nog gedaan. Met een scherpe blik kwam het team weer naar buiten om Borger “op te vreten”. Elke speler steeg boven zichzelf uit en de 2e helft was fenomenaal. Strakke passes, lobjes, sprintduels. Op elk vlak waren we beter. Borger kwam er niet meer aan te pas en we wonnen de wedstrijd met 9-5!
Een glimlach van oor tot oor die het hele weekend bleef zitten. (ook bij de leiders) Mede hierdoor zijn we trots op “onze spelers” en hebben nu al zin in het voorjaar.
Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een gezond en sportief 2020 toe!

Gerard en Frans