Lid worden

Lijkt het je leuk om bij de VV Annen te voetballen, dan kun je lid worden. Vul hiervoor onderstaand formulier in. Weet je het nog niet zeker dan kun je in overleg met de trainer een aantal keren meetrainen om de sfeer te proeven.
Aanmeldprocedure:
Na inzending van dit formulier zal er door de coördinator van de betreffende leeftijdscategorie contact op worden genomen met de speler of ouders. In overleg wordt dan bekeken in welk team de speler gaat spelen. De aanmelding geldt voor het hele seizoen.
Overschrijving:
Wanneer je bij een andere vereniging voetbalt (of dit tot 2 jaar geleden hebt gedaan) heb je een overschrijvingsformulier van de te verlaten vereniging nodig. Vraag hiernaar bij de ledenadministratie van de te verlaten vereniging.
Contributie per jaar:
JO 6 t/m 11        € 112