Pupil van de week – Lenn Santes (JO11-1)

Zondag 27 september was de wedstrijd Annen 1 – ASVB 1. Ik was gekozen tot Pupil van de week en mocht bij de wedstrijd het veld oplopen. Voor de wedstrijd mocht ik kiezen met wie ik het veld op wilde gaan. Rick Walraven (zie foto) ken ik van school, dus die keuze was niet zo moeilijk. Eerst mocht ik een penalty nemen op de keeper Hans de Wals en die scoorde ik. Na de warming-up mocht ik mee de kleedkamer in om de speech van Hemmo de Wal (trainer Annen 1) mee te maken. Wel indrukwekkend en leuk om dit mee te maken. Daarna mocht ik met Rick het veld op lopen en de aftrap voor de wedstrijd doen. De eerste helft heb ik vanaf de kant gekeken en in de rust kreeg ik een zakje chips en drinken. De tweede helft heb ik ook gezien en de wedstrijd eindigde in een gelijkspel, 1-1.

Na afloop kreeg ik nog een verassing mee naar huis. Een echte bal met daarop de tekst ‘Pupil van de week’. Ik was zo trots dat ik gelijk met mijn vriendjes ben gaan voetballen op het kunstgrasveld. De bal ligt nu bij mij thuis, die pakken ze me niet meer af! Het was een hele leuke middag, een middag om nooit meer te vergeten. Bedankt V.V. Annen!