Save the date !

VV Annen viert in 2020 haar 75 jarig jubileum op 16 mei!

Op 19 mei 1945 werd de voetbalvereniging VV Annen opgericht. Dat is volgend jaar in mei 2020 al weer 75 jaar geleden en dat wordt groots gevierd door de vereniging op zaterdag 16 mei. Een aparte jubileumcommissie is druk bezig met de voorbereidingen.

De aftrap van de festiviteiten is in de ochtend voor de jongste jeugd. In de middag en avond hoopt de vereniging naast de eigen leden, veel oud-leden te verwelkomen. In de avonduren is er een feest voor iedereen. Het exacte programma volgt natuurlijk nog. Net zoals de wijze van aanmelden voor deze dag! Weet je wel al oudleden die deze dag niet mogen missen, geef dan ook aan hun vast de datum door!

De kersverse nieuwe voorzitter van VV Annen, Remco van Rossum, geeft aan dat de vereniging hoopt op een mooie onvergetelijke dag en dat veel leden en oudleden de weg naar het sportpark weten te vinden. In het volgende Oeleneis meer nieuws over het programma en de aanmeldprocedure. Houd ook deze website in de gaten en volg ons op Facebook.