Scheidsrechters en scheidsrechterscoördinator gezocht

V.V. Annen is dringend op zoek naar enthousiaste scheidsrechters voor met name de hogere elftallen (JO19 en JO15, zij spelen beide in de eerste klasse) en naar een scheidsrechterscoördinator. Met 16 jeugdteams die allemaal op zaterdag een wedstrijd spelen is het altijd een hele puzzel om voldoende vrijwilligers voor verschillende taken te vinden zodat alle wedstrijden door kunnen gaan. Dit geldt ook voor scheidsrechters. Dankzij onze huidige, maar te kleine groep scheidsrechters lukt het tot nu toe bijna altijd om de wedstrijd plaats te laten vinden.
Om er ook in de voorjaarscompetitie voor te zorgen dat alle wedstrijden door kunnen gaan zijn wij dus dringend op zoek naar , met name, ervaren scheidsrechters! Als scheidsrechter zal er zo’n 3 á 4 keer per seizoen een beroep op je worden gedaan een wedstrijd te fluiten.
Bij V.V. Annen worden er regelmatig bijscholingsavonden georganiseerd. Ook is het mogelijk, op kosten van V.V. Annen, de (basis)opleiding van de KNVB te volgen en op deze manier KNVB-scheidsrechter te worden. Dus ook met minder ervaring zijn we hartstikke blij met jouw reactie!
Tevens zijn wij op zoek naar een scheidsrechter-coördinator. De functie is gericht op alle scheidsrechterszaken binnen de vereniging (werving, planning, regelen van opleidingen) en is het aanspreekpunt voor bestuur en leden op het gebied van arbitrage.
Enthousiast geworden? Dan graag reageren op: beheer@vvannen.nl