UPDATE 3

16-03-2012

Beste leden & vrijwilligers van de vv Annen,

Gisteravond heeft de regering nieuwe maatregelen bekendgemaakt. De bestaande maatregelen zijn aangescherpt en uitgebreid. Dat betekent dan ook dat vv Annen de adviezen/maatregelen gaat volgen en zal de kantine daardoor tot en met 6 april gesloten zijn.
Ook de KNVB heeft zich aangesloten bij het advies van de regering en het RIVM: dat houdt in dat er tot en met 6 april a.s. GEEN amateurvoetbal is! Ook op het advies van de KNVB op het gebied van de trainingen volgt vv Annen het advies op van de KNVB. Dat betekent dat tot en met 6 april ook alle trainingen afgelast zijn. We gaan ervan uit dat alle trainers en leiders van onze vereniging de genomen maatregelen steunen en geen individuele activiteiten organiseren. Dit allemaal gericht om eventuele verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
Verder houdt het overigens ook in dat er geen fysieke Bestuurs- en/of Commissievergaderingen in de kantine belegd kunnen worden. Het bestuur adviseert de leden van de diverse commissies gebruik te maken van de digitale alternatieven zoals daar zijn Skype, WhatsApp, mobiel en/of mail.
Daarbij mag er ook niet op de velden van sportpark De Hofakkers gevoetbald worden!

Het bestuur van vv Annen