Verslag Rabobank jeugd toernooi

Afgelopen zaterdag 15 juni heeft op een regenachtig sportpark De Hofakkers de 12e editie van ons Rabobank jeugdtoernooi plaatsgevonden.

In totaal 45 teams van 19 verschillende verenigingen uit heel Noord Nederland bonden de sportieve strijd met elkaar aan.

De eerste wedstrijd van het toernooi vond in een gigantische stortbui plaats. Het hele ochtend programma werd overschaduwd door hoosbuien. Gelukkig trokken de jonge spelers van de JO8, JO9 en JO10 zich hier niks van aan en speelden ze met plezier hun wedstrijden. En hoewel het weer bepaald niet meewerkte hadden de jonge spelers en speelsters niet te klagen over een gebrek aan publieke belangstelling. Ze streden vol verve om de diverse hoofdprijzen én om de sportiviteitsprijs die in iedere poule te verdienen viel.

’s Middags speelde de oudere jeugd van JO11, JO12 en JO13. Er was beter weer beloofd maar ook hier begon de eerste wedstrijd terwijl zich een gigantische hoosbui boven het sportpark bevond. Gelukkig verbeterde het weer zich daarna wat en konden de spelers onder betere omstandigheden laten zien wat ze in huis hebben.

Al met al kunnen we terugzien op een zeer geslaagd toernooi, getuige ook de positieve reacties van de deelnemende teams. Op naar de 13e editie, die hopelijk wel onder wat betere weersomstandigheden plaats zal gaan vinden.

Tot slot willen wij als organisatie de vele vrijwilligers, sponsoren én scheidsrechters die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt graag langs deze weg nogmaals bedanken!

Tot volgend jaar!

De organisatie