Verslag seizoenstart Annen JO7-1.

Op 21 september is voor de jongste jeugd de competitie weer begonnen. Zo ook voor onze Annen JO7-1.

De JO7 spelen 4 zaterdagen achter elkaar 3 korte wedstrijdjes per keer.
Wij zijn ingedeeld in een competitie met FC Zuidlaren JO7-2, Gieten JO7-1 en SJO ZVC’14 (Gasselte) JO7-1

Op zaterdag 12 september werden wij verwacht in Gieten voor de eerste speelronde.

Na weken van alleen maar training waren we gebrand om voor het “echie” de “wei” in te gaan.

Het was prachtig weer en er stonden in alle vroegte al veel ouders langs de lijn.

Ons eerste wedstrijdje speelden we tegen Zuidlaren. We moesten duidelijk nog even wennen aan het spelen van een echte wedstrijd. De Zuidlaarders speelden blijkbaar al wat langer samen want prompt werd de wedstrijd met 3-0 verloren.

Na een flinke slok ranja konden we snel verder tegen SJO ZVC. Inmiddels waren we aan het spelen van een echte wedstrijd gewend en ging het een stuk beter.
Onze spitsen Quinten Weinveldt en Teun Oldersma wisten als snel een flinke voorsprong te creëren. Terwijl ook Roan Raven en Morris Dijksma hun graantje meepikten hield Noud Langbeek het achterveld goed bezet.

De Gasselters kwamen niet aan scoren toe en uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen met 9-0. Teun Oldersma was in deze wedstrijd onze absolute topscorer.

Na nog een beste slok ranja wachtte alweer onze volgende wedstrijd. Thuisploeg Gieten was de laatste tegenstander van de dag. Inmiddels waren we behoorlijk op stoom en werd deze laatste wedstrijd gemakkelijk gewonnen met 10-0.

Daarna was het tijd om uit te blazen in de nazomerzon met wat te eten en te drinken.

Al met al een zeer geslaagde seizoenstart voor Annen JO7-1. Top gedaan jongens en op naar de volgende ronden.