Voetbalkamp JO7-JO11 2019

Op vrijdag 23 augustus en zaterdag 24 augustus heeft het jaarlijkse voetbalkamp voor de jongste jeugd weer plaatsgevonden. Dit jaar was het de 25ste editie van het voetbalkamp.
JO7 t/m JO11 verzamelde zich vrijdagochtend op het sportpark ‘De Hofakkers’. Hier waren de avond ervoor door de leiders en vrijwilligers reeds de slaaptenten opgezet. De hele vrijdag werd er om de punten gestreden in allerlei spellen die met voetballen te maken hadden. ’s Avonds werd er genoten van de enorme hoeveelheid pannenkoeken die de ouders hadden gebakken naar de kantine hadden gebracht. Na het eten werd de jeugd van  JO7, JO8 en JO9 naar de brink gebracht met de brandweerauto. Hier hebben ze zicht vermaakt met drie spellen waarbij er veel gerend moest worden. De jeugd van JO10 en JO11 ging naar het bos om het weerwolvenspel te spelen. Zij werden nadat het spel was afgelopen door de brandweerauto weer terug gebracht naar de kantine. Uiteraard werd de vrijdag traditioneel afgesloten met een fanatiek spel bingo. Hierna was het de bedoeling dat de kinderen gingen slapen, wat ze uiteraard netjes deden…… De leiders en organisatie gingen de dag evalueren wat nog de nodige tijd in beslag nam.
Op zaterdagmorgen werd er gezamenlijk ontbeten. Hierbij was het al een stuk rustiger in de kantine dan tijdens het eten op vrijdag. Vervolgens gingen de jongens en meiden het veld op om een mixtoernooi te voetballen. Tijdens het voetballen werden de jongens en meisjes verrast met een bezoekje van de FC Groningen mascotte, Groby. Iedereen is met Groby op de foto geweest. Na het voetballen had iedereen uiteraard weer honger en werd er patat gegeten. Het weer was overdag heerlijk.
Toen de ouders al reeds het park op stroomden werd de prijsuitreiking gedaan van de spelletjes van de vrijdag. Na de prijsuitreiking ging iedereen moe maar voldaan weer naar huis.
De organisatie van het voetbalkamp wil alle sponsoren, vrijwilligers, leiders, kinderen en verder iedereen die dit voetbalkamp mogelijk maakte hartelijk bedanken!

Klik hier voor een foto impressie van het voetbalkamp

Van alle kinderen is ook een foto met Groby alleen gemaakt. Deze foto’s kun je hier zien. Wanneer je een foto origineel wilt ontvangen, stuur dan een email met het fotonummer (staat er in het zwart onder) naar redactie@vvannen.nl