VV Annen

De v.v. Annen in het kort
De v.v. Annen heeft momenteel ruim ca. 450 leden. Deze leden zijn verdeeld over 7 senioren teams (waarvan 1 dameselftal) en een dames en heren 7×7 team, 17 jeugdteams en 2 zaalvoetbalteams.
De jeugdteams zijn verdeeld over 2xJO19-elftallen, 1xJO17-elftal, 2xJO15-elftallen, 2xJO13-elftallen, 1xJO12 team, 2xJO11-teams, 2xJO10-teams, 2xJO9-teams, 2xJO8-teams en 1xJO7 team.
De v.v. Annen heeft in het dorp een sociale functie die erop is gericht om zoveel mogelijk inwoners de gelegenheid te geven om in en buiten de lijnen te kunnen genieten van de voetbalsport.
De v.v. Annen is er dan ook bijzonder trots op dat het aantal leden momenteel groeiende is en dat er wekelijks vele vrijwilligers actief zijn om de vereniging op een goede wijze laten functioneren.

Clubdetails
Vereniging: VV Annen
Opgericht: 19-05-1945
Relatienummerclub: BBBB35T
Clubkleuren: rood/wit
Clubtenue: rood shirt, witte broek met rode kousen
Hoofdsponsor: Cafe restaurant d’ Anner  Oele
Leden: ca. 450
E-mailadres: beheer@vvannen.nl
telefoonnr. kantine: 0592-271374

Ereleden
Hendrik Pot
Geert Kamping
Be de Jonge
Luc Gonlag
Roelof Weijer
Geert Dekker
Hendrik Mulder
Albert Fidder
Martin van der Veen

Leden van verdienste
Henk van der Kloo
Roelof Schuurman
Abel de Jonge

Vertrek uitwedstrijden
De junioren vertrekken vanaf de parkeerplaats bij de sporthal.
De senioren vertrekken vanaf Cafe restaurant d’ Anner Oele.

Afgelasting
Consul is dhr. G. Dekker, tel. 0592-272135. Bij afgelasting kunt u telefonisch informatie inwinnen over afgelastingen. Indien geen gehoor, probeert u dan de kantine tel. 0592-271374.